Sport

Voleibalistele încep campionatul cu gânduri mari

Dan Chiriac
22 oct 2015 976 vizualizări
Campania de achiziţii dă speranţe la o nouă promovare în prima ligă

Sâmbătă, de la ora 13,00, la Sala Polivalentă este programat primul meci din campionatul Diviziei A 2 de volei feminin dintre CSM 2007 şi SCM Piteşti. Cele două formaţii sunt cunoştinţe mai vechi, iar antrenoarea piteştencelor, Elena Bontaş, este fostă elevă a profesorului Marian Rădulescu şi, implicit, fostă jucătoare a Focşaniului. SCM Piteşti îşi propune şi pentru acest an promovarea în prima divizie a voleiului din România şi va veni la Focşani cu un singur gând: victoria. Conform site-ului clubului municipalităţii, profesorul Marian Rădulescu şi elevele sale au lucrat, începând din august, pentru a intra în campionat cu o pregătire de bun nivel. Celor două cantonamente montane, de la Cacica şi Gheorgheni, le-au urmat antrenamentele fizice şi tehnico-tactice de acasă şi câteva meciuri de pregătire la Bucureşti şi Galaţi.  Lotul cu care profesorul Marian Rădulescu va începe ediţia de campionat este alcătuit din Romina Coman, căpitanul echipei, care va juca pe post de principal, Mihaela Taşkiran – fals, Andreea-Mihaela Buzilă – principal, Diana-Paula Georgescu – secund, Mihaela Cîrlan – secund, Adina Samoilă–Sava – ridicătoare, Monica-Marina Stoica – fals, Mălina-Marina Zwiru – libero, Iulia Stoica – secund, Andreea Matei – secund, Delia Lăzăroiu – secund, Camelia Lăzăroiu – ridicătoare şi Daria Goriaeva – principal. Noutăţile din lot sunt Andrea Matei, venită de la Craiova, originară din Târgu Mureş, surorile gemene Delia şi Camelia Lăzăroiu, din Codlea, transferate de la Caransebeş, Paula-Diana Georgescu, de la CSM Bucureşti, şi Daria Goriaeva, voleibalistă din Rusia, şi care a jucat în anul competiţional 2014-2015 la LP-Vampula Huittinen, în Finlanda. Toate acest jucătoare sunt tinere sau foarte tinere şi pot aduce un plus important de calitate în jocul CSM Focşani 2007. De precizat că a revenit la echipă şi valoroasa ridicătoare Adina Samoilă-Sava. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.