Sport

Scor egal între echipele de old-boys din Cîmpineanca şi Gugeşti

Dan Chiriac
20 oct 2015 1072 vizualizări
AS Cîmpineanca - Foresta Gugeşti, 6-6, într-o partidă ce s-a dorit să aducă aminte de vremurile fotbalistice trăite de cele două localităţi

Echipele de old-boys din Cîmpineanca şi Gugeşti s-au întâlnit duminică într-o partidă ce a avut loc pe stadionul comunal din Cîmpineanca. Două echipe ce au scris istorie în fotbalul din Vrancea au dorit să aducă aminte de vremurile frumoase. Promovarea echipei AS Cîmpineanca în liga a treia, în 1996, sau desele apariţii ale celor din Gugeşti în liga a treia sunt doar câteva din momentele frumoase de istorie. Nu trebuie uitat nici meciul de Cupa a României jucat de Foresta Gugeşti în compania celor de la Farul Constanţa. Rămasă fără echipă după foarte mulţi ani, Cîmpineanca a găzduit duminică partida dintre fostele glorii ale comunei şi cele din Gugeşti.  Asta după ce în urmă cu o lună, la Cîmpinenac a avut loc un meci între fostele glorii din localitate şi generaţia actuală. Acţiunea a fost organizată şi de această dată de fostul jucător al echipei, Tudorel Ivan. Acesta a adunat pe terenul de joc pe Luci Hristea, fost portar în liga întâi la FC Argeş, Ştefan Chelmuş, Mircea Manole, Fane Ciolpan, în timp ce la oaspeţii au jucat printre alţii Mitică Oprea sau Fane Babalîc . Scorul final a fost unul prietenesc, 6-6. Iniţiatorul activităţii, Tudorel Ivan, spune că astfel de meciuri vor continua. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.