Sport

Tablă de şah în faţa Sălii Polivalente

Dan Chiriac
18 oct 2015 871 vizualizări
Secţia de şah de la CSM Focşani 2007 a luat o decizie lăudabilă, ce are ca scop atragerea tinerilor spre sportul minţii. Aurelian Grigore, preşedintele secţiei de şah, dar şi colegii săi au primit un sprijin de la Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice a Primăriei Focşani pentru a desena o tablă de şah pe asfaltul din faţa Sălii Polivalente.

 “Prin preşedintele secţiei de şah, Aurelian Grigore, CSM Focşani 2007 mulţumeşte colegilor de la Direcţia de Dezvoltare pentru acest sprijin. Cu siguranţă că asemenea mulţumiri vor primi lucrătorii Direcţiei şi din partea celor ce vor juca şah pe tabla de pe asfaltul de la Polivalentă. Şahul a devenit la Focşani o disciplină sportivă cu un număr impresionant de adepţi şi de practicanţi, începând cu vârstele foarte fragede. Titlurile de campioni naţionali sau de medaliaţi la competiţiile naţionale de vârf au devenit obişnuinţă pentru sportivii de la CSM Focşani 2007, rezultat al muncii făcute pe criterii profesionale, de eficienţă, de un grup de tehnicieni constituiţi într-o echipă dedicată sportului minţii. Spre şah vin constant copiii, atraşi de frumuseţea acestui sport, de seriozitatea şi deschiderea cu care sunt primiţi în sălile de şah de la Sala Polivalentă, ca şi de inspiratele acţiuni de promovare pe care preşedintele secţiei de şah al clubului, Aurelian Grigore,şi colegii săi le organizează periodic”, se arată într-un comunicat al CSM Focşani 2007. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.