Sport

Duckadam de Timişoara

Ziarul de Vrancea
16 oct 2015 773 vizualizări
Portarul german Sascha Kirschstein a apărat pentru prima dată în viaţa sa două lovituri de pedeapsă în partida Steaua – ACS Poli Timişoara

Portarul echipei ACS Poli Timişoara, Sascha Kirschstein, a declarat  după partida cu Steaua, disputată joi seara în sferturile de finală Cupei Ligii pe Arena Naţională,  că a mai apărat lovituri de la 11 metri în Germania, dar niciodată două într-un singur meci. "E adevărat că am apărat două lovituri de la 11 metri, dar cu toate acestea am primit gol şi am pierdut în această seară. Am ales bine locul şi la primul şi la al doilea penalty Am apărat lovituri de la 11 metri în Germania, dar niciodată două într-un singur meci", a spus portarul german în varstă de 35 de ani. Steaua a făcut o partidă foarte modestă şi a caştigat cu scorul minim de 1-0.
Cele două lovituri de pedeapsă au fost acordate la două henţuri comise în propriul careu de către apărătorii timişoreni: Artean (’27) şi Şarmov (’32). Ambele penaltiuri au fost executate de Nicuşor Stanciu. La primul, portarul german a respins în afara spaţiului porţii, la al doilea însă a respins în faţă, iar Chipciu a înscris de la aproximativ 8 metri, stabilind scorul final. Repriza secundă a aparţinut timişorenilor lui Florin Marin, însă portarul stelist Cojocaru a avut multe parade salvatoare.
Tot joi, Astra Giurgiu, echipă pregătită de Marius Şumudică, aflată în mare pericol de depunctare şi cu jucători neplătiţi de multă vreme, a învins cu 3-0 la Ovidiu formaţia FC Viitorul, prin golurile marcate de Teixeira (’37), Alibec (’60) şi Ioniţă (‘90^4), însă echipa lui Hagi a ratat cateva mari ocazii înainte de deschiderea scorului, dintre care cea a lui Florin Tănase poate fi etichetată, fără exagerare drept monumentală.
Reamintim rezultatele de miercuri: Concordia Chiajna – ASA Targu Mureş 1-0. Balaur (’37 – autogol); Dinamo – CFR Cluj 2-0. Essombé (’22), Rotariu (’55). Cum tragerea la sorţi a sferturilor a fost comasată cu cea a semifinalelor se cunosc partidele din penultimul act care se vor disputa în sistem tur-retur în perioadele 8-10 martie / 5-7 aprilie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.