Sport

Nu mai avem romani în week-end

Ziarul de Vrancea
15 oct 2015 620 vizualizări
Jucătorii romani şi-au terminat activitatea înturneele de tenis ale săptămanii. La Linz, după strălucitoarea victorie obţinută în faţa jucătoarei cehe Lucie Safarova, Andreea Mitu nu şi-a repetat evoluţia şi în meciul cu mai puţin titrata germană Anna-Lena Friedsam (118 WTA) în faţa căreia a cedat cu 5-7, 3-6.

Înfrangerea este surprinzătoare şi prin faptul că, Andreea a caştigat toate cele trei întalniri disputate cu jucătoarea germană.  Friedsam va juca în sferturi cu rusoaica Margarita Gasparian, care a eliminat şi ea una dintre favorite, italianca Camila Giorgi cu 6-3, 2-6, 6-4.  În aceeaşi  s-a calificat şi americanca Madison Brengle, după ce a trecut de britanica Johanna Konta, cu 6-3, 7-5. Brengle se va confrunta cu suedeza Johanna Larsson, care a dispus cu 6-4, 7-6 de jucătoarea belgiană Alison van Uytvanck. Aleksandra Krunic, care a realizat o imensă surpriză în turul II, eliminand finalista de la US Open, Roberta Vinci (Italia), a reuşit să mai realizeze un rezultat notabil, 7-6, 6-3 pe germana Mona Barthel şi va juca în sferturi cu rusoaica Alla Pavliucenkova, 6-4, 6-0 în meciul contra elvetiencei Stephanie Voegele.
* Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numărul 2, a fost învinsă cu scorul de 5-7, 5-7, de cuplul Feliciano Lopez/Max Mirnîi (Spania/Belarus), în turul al doilea al turneului de 1.000 de puncte de la Shanghai. Calificaţi deja pentru Turneul Campionilor de la Londra, Tecău şi Rojer au stat în primul tur, datorită statului lor de favoriţi. La simplu, în afara lui Roger Federer, eliminat cu o zi în urmă, toţi favoriţii şi-au respectat blazonul: Novak Djokovic (Serbia) – Feliciano Lopez (Spania) 6-2, 6-3; Andy Murray (Marea Britanie) – John Isner (SUA) 6-7, 6-4, 6-4; Rafael Nadal (Spania) – Milos Raonic (Canada) 6-3, 7-6; Jo-Wilfried Tsonga (Franţa) – Albert Ramos (Spania) 6-7, 7-5, 6-4; Stanislas Wawrinka (Elveţia) – Marin Cilic (Croaţia) 7-5, 6-7, 6-4; Tomas Berdych (Cehia) – Gilles Simon (Franţa) 6-3, 6-3; Kevin Anderson (Africa de Sud) – Kei Nishikori (Japonia) 7-6, 7-6; Bernard Tomic (Australia) – Richard Gasquet (Franţa)  6-3, 6-7, 6-4;
* În fine, Marius Copil (156 ATP) a dat de greu în sferturile de finală ale challengerului de la Rennes, fiind învins în turul secund cu 5-7, 6-5 (110 minute) de croatul Ivan Dodig (127).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.