Sport

Aşteaptă meciul cu Dorohoiul cu gândul la cele trei puncte

Dan Chiriac
15 oct 2015 550 vizualizări
FC Panciu - Inter Dorohoi, sâmbătă, de la orele 15.00, în etapa a opta a ligii a treia

FC Panciu se pregăteşte pentru partida de sâmbătă de pe teren propriu cu Inter Dorhoi. Păncenii încearcă să obţină a doua victorie în campionat. Vrâncenii au şase  puncte după şapte etape, dar vor încerca să-şi îmbunătăţească zestrea de puncte în clasament. Elevii lui Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran vor încerca să profite de problemele de lot existente la echipa din nordul Moldovei. Ambele formaţii sunt nou promovate şi încearcă să facă o figură cât mai frumoasă în acest campionat. Partida de sâmbătă va începe la orele 15.00. Primul 11 al păncenilor ar putea arăta astfel: Irimia - Ciornei, Parlac, Alupei, Ciubotaru – Duca, Voinea, V. Ion, Negoescu, –Lăbunţ, Lupu.  Va reveni în prima formaţie fundaşul Parlac. Acesta şi-a ispăşit etapa de suspendare după cartonaşul roşu primit în partida cu CSM Paşcani. Rămâne incertă soarta atacantului Cosmin Pasăre. Accidentat în urmă cu două etape, acesta nu a putut evolua în jocul de la Galaţi, din runda precedentă. FC Panciu a obţinut şase puncte în cele şapte partide disputate. Astfel, vrâncenii au pierdut cu 1-2 cu CSM Rm. Sărat , 0-3 cu Petrotub Roman şi 1-2 cu Metalopsort Galaţi, au terminat la egalitate, 2-2 cu Sporting Lieşti, 1-1, în deplasare, cu Bucovina Rădăuţi şi FC Zagon şi au câştigat, 2-1, cu CSM Paşcani, pe teren propriu. Din fericire, în acest sezon nici o echipă nu va retrograda din liga a treia. Observatorul partidei de la Panciu va fi Dumitru Varodin din Piatra Neamţ. Brigada de arbitri va fi anunţată de Comisia Centrală în cursul zilei de vineri. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei:
Vineri, orele 15.00
CSM Paşcani – Bucovina Rădăuţi
Olimpia Rm.  Sărat –Atletico Vaslui
Sîmbătă orele 17.00:
FC Zagon – Metalosport Galaţi
FC Panciu – Inter Dorohoi
Sporting Lieşti - Sepsi Sf. Gheorghe
Cetate Tg. Neamţ –Ştiinţa Miroslava
Petrotub Roman – Aerostar Bacău
Metalosport Galaţi - Petrotub Roman


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.