Sport

Fata din vis

Ziarul de Vrancea
12 oct 2015 489 vizualizări
Cristina Neagu a primit cele mai multe nominalizări pentru “Dream Team” al Ligii Campionilor la handbal Handbalista Cristina Neagu, care evoluează la Buducnost Podgorica, a primit cele mai multe voturi din partea antrenorilor din Liga Campionilor – 12 - într-un sondaj privind Dream Team a sezonului 2015-2016, formată înaintea începerii competiţiei.

Cristina Neagu a cucerit Liga Campionilor în 2015, cu Buducnost Podgorica. Antrenorii celor 16 echipe participante în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2015-2016, care va debuta la finalul acestei săptămani, au fost chestionaţi privind jucătoarele favorite pe fiecare post, trei tehnicieni care i-au impresionat cel mai mult şi sala favorită de joc. Echipa de vis  a sezonului 2015-2016 este format, în opinia antrenorilor, din jucătoarele: Katrine Lunde (portar, Rostov), Siraba Dembele (extremă stanga, Vardar), Cristina Neagu (inter stanga, Buducnost), Nycke Groot (centru, Györ), Katarina Bulatovic (inter dreapta, Buducnost), Radmila Petrovic (extremă dreapta, Buducnost) şi Heidi Løke (pivot, Györ).  Site-ul oficial al EHF o compară pe Cristina Neagu cu handbalistul francez Nikola Karabatic privind numărul mare de nominalizări, precizand că doar acesta a primit atat de multe în Dream Team la masculin. După Cristina Neagu (12 nominalizări) s-au clasat Katarina Bulatovic, Nycke Groot şi Heidi Løke, toate cu cate 9 nominalizări. De asemenea, cei trei antrenori care au întrunit cele mai multe nominalizări au fost Dragan Adzic (Buducnost, 10 voturi), Ambros Martin (Györ, 8) şi Helle Thomsen (Midtjylland, 4).  Cea mai votată sală de joc a fost Audi Arena din Budapesta, în care joacă Györ ETO.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.