Sport

Un gol frumos nu face cât două reuşite banale

Dan Chiriac
11 oct 2015 683 vizualizări
Metalosport Galaţi - FC Panciu 2-1 (1-0), sâmbătă, în etapa a şaptea a ligii a treia u Lupu a reuşit un gol de generic, dar acesta nu a folosit în condiţiile în care gazdele au punctat de două ori din faze fixe

Echipa pregătită de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran a cedat cu 2-1, după ce a primit două goluri din faze fixe. Reuşita lui Lupu din finalul jocului nu a mai contat în economia partidei. Meciul a avut loc pe stadionul Dunărea, cu un gazon foarte prost. Ambele echipe au oferit un meci anost, în care ocaziile de poartă au cam lipsit. Bahnaşu a avut prima ocazie de gol în minutul 11. Scăpat singur cu Irimia, atacantul gazdelor a trimis pe lângă poartă. 0-0 părea rezultatul normal după prima repriză, dar a fost nevoie de o greşeală în final pentru ca gazdele să deschidă scorul. Cîrjă a punctat în minutul 43, cu o lovitură de cap din interiorul careului. Repriza a doua a adus pe teren o echipă pănceană mult mai motivată. Cătălin Voinea a ratat egalarea în minutul 48. Fundaşul păncenilor a trimis peste poartă din şase metri, după o lovitură liberă. Contrar cursului jocului, gazdele au punctat pentru 2-0, după golul reuşit de Mihu. Acesta a reluat cu capul în plasă după o lovitură de colţ. Lupu a punctat în minutul 85 cu un şut la vinclu de la 25 de metri, dar încercările oaspeţilor de a egala au rămas fără rezultat. Păncenii nu au contat pe serviciile lui Parlac, eliminat în partida cu CSM Paşcani. Nu a jucat nici atacantul Pasăre, accidentat.
Primul 11 al păncenilor a fost: Irimia - Ciornei, Voinea, Alupei, Ciubotaru–Mitală, Negoescu, V. Ion, Duca  – Lăbunţ, Lupu. A mai intrat Covaci. Gazdele au jucat cu: Vlasie – Stancu, Cîrjă, Gâţă, Vexastian – Munchiu, Tudose, Iancu, Bahnaşu – Gohoreanu, Mihu. În acest moment, Metalosport Galaţi are zece puncte în clasament, în timp ce păncenii au acumulat şase. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei:
Vineri:
Bucovina Rădăuţi – Ştiinţa Miroslava 1-3
Aerostar Bacău – Sporting Lieşti 4-2
CSM Paşcani – FC Zagon 2-2
Sîmbătă orele 15.00:
Metalosport Galaţi - FC Panciu 2-1
Inter Dorohoi – Olimpia Rm. Sărat 0-0
Atetico Vaslui - Petrotub Roman 0-3


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.