Sport

Vor a doua victorie în campionat!

Dan Chiriac
9 oct 2015 487 vizualizări
CSM Focşani - Potaisa Turda, duminică, de la orele 18.30, la Sala Polivalentă

CSM Focşani 2007 va disputa duminică partida din etapa a noua a ligii naţionale de handbal masculin. Adversara focşănenilor va fi formaţia Potaisa Turda. Pentru îndeplinirea obiectivului, evitarea retrogradării, focşănenii au nevoie de o nouă victorie. În urmă cu două etape, focşănenii au obţinut prima victorie în liga întâi, după spectaculosul meci cu CSM Ploieşti. Focşănenii au câştigat în premieră în primul eşalon şi se gândesc că pot repeta isprava şi duminică. Echipa CSM Focşani 2007 pentru meciul cu CSM Ploieşti este următoarea: Marocico, Rusu, Cloşcă – Ragea, Cadar, Gramatic, Rotaru, Nelu, Gheorghe, Smeu, Popa, Neaţă, Voinea, Mocanu, Năstăsie. Accidentaţi, Eros şi Vasilache sunt sub semnul întrebării. După derularea a opt etape, CSM Focşani are trei puncte în clasament, fiind pe penultimul loc în clasament, înainte de CSU Galaţi, cu zero puncte. O altă contracandidată la evitarea retrogradării, CSM Ploieşti are şase puncte. Intrarea la meci va fi liberă. Conducerea clubului focşănean a lansat o invitaţie suporterilor pentru a susţine cu mai multă ardoare echipa în partida de duminică. “Avem bucuria să vă invităm să vedeţi la lucru şi să susţineţi echipa de handbal a CSM Focşani 2007 în partida cu Potaisa Turda, care va avea loc duminică. Această întâlnire oficială dintre cele două echipe are loc în etapa a noua a campionatului Ligii Naţionale de handbal competiţie în care, în premieră absolută, participă o reprezentantă a Municipiului Focşani”, se arată în invitaţia semnată de preşedintele Clubului CSM 2007, Marian Rădulescu şi antrenorul echipei, Viorel Ciubotaru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.