Sport

Fetele s-au întrecut la un turneu de volei

Dan Chiriac
6 oct 2015 880 vizualizări
Intrecerea a fost organizată cu ocazia Zilei mondiale a Educaţiei

Colegiul “Edmond Nicolau” din Focşani a organizat a 13-a ediţie a turneului de volei dedicat  Zilei Mondiale a Educaţiei.  Au participat echipele de la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”, Şcoala Generală Goleşti şi Colegiul “Edmond Nicolau”. S-a jucat după sistemul două seturi din trei, iar arbitrajul a fost asigurat de profesorul Petrică Damian. Câştigătoarea turneului a fost formaţia Colegiului "Edmond Nicolau", care a dispus de cele două echipe pe care le-a întâlnit. Cel mai echilibrat meci a fost cel cu formaţia de la Colegiul Economic, gazdele impunându-se cu 2-1. S-au evidenţiat jucătoarele: Colegiul Economic: Daniela Ştefănescu, Ana Moldoveanu, Aura Bratie; Şcoala Goleşti: Luciana Miron, Oana Şerbănică, Roxana Tudoroiu; Colegiul “Edmond Nicolau”: Cătălina Mircea, Ana Maria Coşeriu şi Elena Sîntion. Echipele participante au primit cupe şi diplome. Competiţia a fost sprijinită de Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea şi CSM Focşani 2007.  “Această competiţie a avut scop formarea competenţelor la elevii care practică jocul sportiv ca activitate extraşcolară. Trebuie să conştientizăm elevii să înţeleagă rolul activităţii sportive în afara programului şcolar, iar perceperea activităţii trebuie să stea în permanenţă în atitudinea noastră ca profesori, ca un suport formativ şi informativ”, spune profesorul Ionel Ambrosie, organizatorul turneului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.