Sport

Casa Panciu a produs surpriza etapei

Dan Chiriac
5 oct 2015 878 vizualizări
Echipa pregătită de Gabriel Sibechi a trecut cu 4-2 de 22 Grade

Liga de minifotbal AutoVip a programat la final de săptămână jocurile etapei a-IV-a, la baza sportivă EnergoSport. În derby-ul etapei s-au întâlnit Sanorom şi Arena, două echipe ce şi-au propus primul titlul de campioană în Ligă, în acest sezon. Vicecampioana ultimelor două ediţii, Sanorom s-a impus cu 3-0 într-un joc alert, cu multe faze de poartă şi desfăşurat într-un spirit total de fair-play. Cu 4 victorii şi 12 puncte acumulate, formaţia pregatită de Adrian Toma rămâne lider în Ligă, la egalitate de puncte cu AS United, care a învins Alegria la un scor ce nu lasă loc de comentarii.     Green Team, surpriza plăcută a începutului de campionat, a remizat 1-1 cu FIA Carn. Fără victorie în Ligă, FIA Carn a dominat prima parte şi începutul reprizei secunde, ratând situaţii de singur cu portarul advers. Rând pe rând Cătălin Ciobotaru, Cristi Munteanu şi Ştefan Lupu au irosit ocazie după ocazie, iar cu 4 minute înainte de final Valentin Muşat a egalat  la o fază colectivă. Gabriel Cozma, managerul-jucător de la Green Team, a trecut pe lângă o victorie nesperată, în două situaţii clare de gol, în finalul jocului. Pamiro Construct, deţinătoarea Cupei României, sezonul trecut a câştigat  cu 2-0 întâlnirea cu tinerii din Mărăşeşti şi urcă pe locul 3 în Ligă. Alex Avramescu, cu un şut deviat şi un contraatac încheiat cu gol de Ionuţ Istrate, au adus victoria constructorilor. Casa Panciu, echipa venită din Liga 2, a urcat pe locul 5, după victoria muncită cu 22 Grade&Flux. Echipa pregătită de Gabriel Sibechi a fost condusă cu 1-0 şi 2-1, dar Ionuţ Parlac şi Gheorghe Popa cu 2 goluri au întors soarta celor 3 puncte. 22 Grade&Flux a acumulat doar 1 punct în 4 jocuri.

Rezultatele şi marcatorii etapei în Liga AUTOVIP l

Satori Geladi - Green Garden Odobeşti 0-3 neprezentare

Sanorom - Arena 3-0 Au marcat Florin Mihalcescu '6 Claudiu Ionescu '24 Ionuţ Manu '40

Green Team - FIA Carn 1-1 Au marcat Vali Muşat '36 / Sebastian Chiroiu '17
AS United - Alegria Cîmpineanca 10-2 Au marcat Ionuţ Socol '8'13'30 Florin Stanciu '29'31, Cristian Bîra '3'16 Ionuţ Olaru '7 Liviu Nechifor '25 Nicuşor Chirică ''6 respectiv Alex Hristea '19  Ştefan Ciolpan '11
ACS Mausoleul Mărăşeşti  - Pamiro Construct 0-2 Au marcat Alex Avramescu '17 Ionuţ Istrate '25

22 Grade&Flux - Casa Panciu 2-4 Au marcat Cătălin Voinea '2 Daniel Creţu '23 respectiv Popa Gheorghe '13 '34 Ionuţ Parlac '23 Fănel Lazăr '40.
Etapa viitoare programează jocurile AS United - Satori ,Green Garden Odobeşti -Green Team, Arena - ACS Mausoleul Mărăşeşti, FIA Carn - 22 Grade&Flux, Pamiro Construct-Sanorom, Alegria - Casa Panciu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.