Sport

Brigadă din Suceava, la meciurile juniorilor

Dan Chiriac
1 oct 2015 488 vizualizări
LPS Focşani joacă sambătă, pe stadionul din Bucecea, partidele din cadrul etapei a şasea a campionatului naţional

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis brigada de arbitri care va conduce sambătă partidele din cadrul campionatului naţional de juniori republicani. Astfel, partida dintre echipele de juniori A FC Botoşani şi LPS Focşani va fi condusă la centru de Robert Sroder, ajutat la cele două linii de Vlăduţ Hazi şi Petru Naghi – toţi din Suceava. Rezervă la acest joc va fi Andrei Cordureanu, tot din Suceava. Partida are loc sambătă, cu începere de la orele 12.00, pe stadionul Siretul din Bucecea. Juniorii focşăneni, pregătiţi de Alin Samoilă, au zece puncte după primele cinci etape. Focşănenii au învins în prima etapă, scor 4-0, pe SC Bacău, dar au cedat cu 4-3 meciul jucat la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul 05. Ulterior, după un 2-2 acasă cu CSMS Iaşi, focşănenii au învins cu 5-1 pe Bucovina Pojorîta, în deplasare şi 3-0 pe ACS Miercurea Ciuc. Sambătă, de la orele 14.00, echipa de juniori B, pregătită de Daniel Bănică va juca pe stadionul din Bucecea în compania celor de la FC Botoşani. Meciul va fi condus la centru de rezerva meciului de juniori A, ajutat la cele două linii tot de cei doi asistenţi din Suceava. LPS Focşani a pierdut primele două partide din acest campionat, 0-3 cu SC Bacău şi 0-4 cu Ceahlăul 05 Piatra Neamţ, dar a obţinut şase puncte după succesele cu LPS Roman şi Bucovina Pojorîta, ambele cu 2-1. Etapa trecută, focşănenii au fost întrecuţi cu scorul de 3-0 de ACS Miercurea Ciuc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.