Sport

Favoritele s-au impus în Liga de minifotbal

Dan Chiriac
28 sep 2015 546 vizualizări
Sanorom, Arena şi AS United se menţin pe primele locuri ale clasamentului u etapa viitoare are loc derby-ul Sanorom - Arena

Etapa a-III-a din cadrul campionatului de minifotbal Liga AUTOVIP desfăşurată la final de săptămână, la baza sportivă Energo Sport a consemnat rezultate normale. Trei dintre favoritele întrecerii au obţinut  victorii scontate.  Arena, pregătită de Jani Oltianu, a învins la scor de neprezentare 3-0 pe Satori Geladi şi aşteaptă cu încredere derby-ul etapei viitoare cu Sanorom-ul lui Adrian Toma. După victoria cu 4-1 cu FIA Carn, Sanorom a acumulat maxim de puncte, 9. Sanorom a preluat fotoliul de lider în Ligă. AS United a bifat a treia victorie consecutivă după 2-0 cu promovata Green Garden Odobeşti. Ciprian Dumitriu, golgeterul all-time din Ligă, a înscris pe final primul gol în noul sezon. Câştigătoarea Cupei României, Pamiro Construct, a terminat nedecis, 0-0 cu 22 Grade&Flux, într-o partidă în care Ionuţ Irimia şi Cosmin Trifan, portarii celor două formaţii, au fost imbatabili. Cătălin Voinea a ratat cu 2 minute înainte de final o lovitură de penalitate de la 9 metri. Formaţia pregătită de Bogdan Boroş şi Cătălin Tutulan a acumulat primul punct în Ligă, după înfrângerile din primele 2 etape. Alegria Câmpineanca a acumulat primul punct în Ligă după remiza, 2-2, cu fruntaşa Green Team. Casa Panciu a obţinut pe final prima victorie în Liga 1, după ce tinerii din Mărăşeşti s-au jucat cu ocaziile în faţa porţii, în prima parte. Etapa viitoare programează derby-ul Arena-Sanorom şi jocurile Green Garden-FIA Carn, 22Grade&Flux-Casa Panciu, AS United-Alegria, Satori Geladi-Green Garden Odobeşti, ACS Mausoleul Mărăşeşti - Pamiro Construct. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.