Sport

Victorie frumoasă pentru juniori

Dan Chiriac
27 sep 2015 932 vizualizări
LPS Focşani - Csikszereda Miercurea Ciuc 3-0 (0-0), în cadrul campionatului naţional de juniori A u la juniori B, oaspeţii s-au impus cu 3-0

Echipele de juniori de la LPS Focşani au disputat partidele din cadrul etapei a cincea. Adversarii vrâncenilor au fost fotbaliştii juniori A şi B de la ACS Miercurea Ciuc. Ambele echipe ale harghitenilor se aflau pe primul loc în clasament. Harghitenii, beneficiarii unor fonduri oferite de Guvernul Ungariei pentru creşterea de jucători, au venit cu gânduri mari la Focşani. Juniorii A, pregătiţi de Alin Samoilă, au trecut însă peste emoţii şi au dominat meciul de la un capăt la altul. Şi-au permis chiar luxul de a rata o lovitură de la 11 metri, în prima repriză, prin Salaoru. După alte două ocazii clare ratate de focşăneni, la cabine s-a intrat cu un scor alb. În actul secund, oaspeţii au rezistat puţin mai mult de un sfert de oră. Zaharia a deschis scorul în minutul 63, pentru ca Serkan Kumova să ducă scorul la 2-0. Atacantul echipei focşănene şi-a făcut astfel un cadou în ziua în care şi-a serbat majoratul. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Dediu. Juniori A au jucat cu: Glavana – Dediu, Doagă, Salaoru, Tănase (75 Borcea) – Pascu – Marin, Duca (Kumova), Zaharia, Grigorică (90^2 Popa) – Iulian Florea (60 Avram). Rezultatul s-a repetat în meciul juniorilor B, dar înviingătoare, de această dată, a fost echipa din Miercurea Ciuc. Harghitenii au condus cu 1-0, după prima repriză şi au decis soarta întâlnirii în actul secund. Juniori B au jucat cu: Mirică – Milea, Răzvan Marian, Tănăsache, Panaite – Segărceanu, Dumitraşcu, Bîrlădeanu –Budeanu, Bobu, Paşalău. Rezerve: Cătănoiu, Mustaţă, Radu, Bucşă, Marius Florea, Pepene, Stan. Partidele au fost conduse de Adrian Sava, ajutat la cele două linii de Răzvan Bedreagă şi Vasile Popa – Galaţi. Rezervă a fost Ciprian Carp – Galaţi. Etapa viitoare, focşănenii vor juca în deplasare, la Botoşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.