Sport

Derby-ul rundei se joacă la Cîrligele

Dan Chiriac
25 sep 2015 632 vizualizări
Două dintre echipele cu pretenţii în Liga Vrancei Altdorf Tehnik se vor duela într-o partidă ce are loc duminică dimineaţă

Sâmbătă şi duminică au loc partidele rundei a doua din Liga Vrancei Altdorf Tehnik. Cel mai interesant meci va fi cel de la Cîrligele, acolo unde echipa locală va întâlni pe CS Odobeşti. Gazdele au început cu stângul acest campionat, după ce au cedat cu 0-3, în meciul jucat în deplasare cu Voinţa Răstoaca. Echipa pregătitiă de Corneliu Cherciu va încerca acum să obţină primele trei puncte în campionat, dar misiunea nu va fi deloc uşoară, deoarece CS Odobeşti rămâne una dintre favoritele la câştigarea campionatului în acest sezon. Alte două partide echilibrate au loc în seria întâi. La Vânători, gazdele primesc replica Voinţei Răstoaca, formaţie ce a produs prima surpriză a campionatului. La Bilieşti, gazdele vor să înceapă cu dreptul, chiar dacă au în faţă una dintre echipele puternice ale campionatului. În seria a doua, toate partidele au loc azi. La Bordeasca, Dinamo Tătăranu şi Unirea Milcovul vor încerca să obţină primele puncte din campionat, după înfrângerile suferite în prima etapă. AS Suraia va începe noul campionat cu o nouă formaţie. Surăienii vor juca în deplasare cu Victoria Gugeşti. Voinţa Slobozia Ciorăşti şi Tractorul Năneşti anunţă un meci echilibrat. Liderul grupei, Euromania Dumbrăveni va sta. În seria a III-a, FCM Adjud porneşte cu prima şansă în faţa celor de la Gloria Răcoasa. Unirea Ţifeşti va juca partida cu Trotuşul Rugineşti în deplasare pentru că terenul de joc de la Clipiceşti nu este gata pentru moment. Derby-ul nordului va opune în această rundă pe ASS Victoria Pufeşti şi Viitorul Homocea. Primele două clasate la finalul seriilor vor merge în Superliga Altdorf Tehnik. Formaţiile care nu vor avea echipe de juniori categoria A1 – E nu vor avea drept de calificare în Superligă. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei a doua:
Seria1:
Duminică orele 11.00
Voinţa Cîrligele – CS Odobeşti
Victoria Vînători – Voinţa Răstoaca
Viitorul Bilieşti – Şoimii Mirceşti
Podgioria Coteşti – va sta
Seria a II-a:
Sîmbătă orele 17.00
Dinamo Tătăranu – Unirea Milcovul
AS Suraia- Victoria Gugeşti – se jaocă la Gugeşti
Voinţa Slobozia Ciorăşti – Tractorul Năneşti
Euromania Dumbrăveni – va sta
Seria a III-a:
Sâmbătă orele 17.00
FCM Adjud – Gloria Răcoasa
Duminică orele 11.00:
ASS Victoria Pufeşti – Viitorul Homocea
Unirea Ţifeşti – Trotuşul Rugineşti – se joacă la Rugineşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.