Sport

Merg la Zagon cu gândul la cele trei puncte

Dan Chiriac
24 sep 2015 573 vizualizări
FC Zagon - FC Panciu, sâmbătă, de la orele 17.00, în etapa a cincea a ligii a treia

FC Panciu se pregăteşte pentru partida de sâmbătă de la Zagon. Păncenii încearcă să obţină puncte în deplasarea din Covasna. Vrâncenii au două puncte după patru etape, dar vor încerca să-şi îmbunătăţească zestrea de puncte. Elevii lui Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran vor încerca să profite de problemele de lot existente la echipa din micuţa localitate din judeţul vecin. Gazdele au pierdut etapa trecută, la Rîmnicu Sărat, cu socrul de 6-0. Gazdele au renunţat în acest sezon la mai mulţi jucători importanţi, bazându-se pe mulţi fotbalişti tineri. FC Zagon a reuşit o singură victorie în acest sezon şi a pierdut la scor partidele jucate la Lieşti şi Rîmnicu Sărat. Echipa din Covasna pare una inconstantă, care poate produce surprize, dar totodată, poate face partide foarte slabe. Partida de sâmbătă va începe la orele 17.00. Primul 11 al păncenilor ar putea arăta astfel: Irimia - Ciornei, Parlac, Beşa, Duca– Lăbunţ, Voinea, Costea, Negoescu, –Covaci, Lupu.  FC Panciu a obţinut doar două puncte în cele patru partide disputate. Astfel, vrâncenii au pierdut cu 1-2 cu CSM Rm. Sărat şi 0-3 cu Petrotub Roman şi au terminat la egalitate, 2-2 cu Sporting Lieşti şi 1-1, în deplasare, cu Bucovina Rădăuţi. Din fericire, în acest sezon nici o echipă nu va retrograda din seria întâi. Liga 3 se va desfăşura într-un format de sezon regulat, fără play-off şi/sau play-out, la fel ca şi în campionatul precedent. La finalul ediţiei 2015-2016 vor retrograda toate ocupantele ultimului loc din seriile alcătuite din 15 echipe şi echipa cu cel mai slab punctaj dintre toate ocupantele locului 14 din cele cinci serii. Numai că, după retragerea echipei Callatis Mangalia, nicio echipă de pe locul 14 nu va mai retrograda. Cum păncenii fac parte dintr-o serie cu 14 echipe, vrâncenii şi-au asigurat prezenţa şi în viitoarea ediţie a ligii a treia. Observatorul partidei de la Buzău va fi Adrian Petre din Buzău. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei:

Vineri, orele 17.00

Aerostar Bacău – Ştiinţa Miroslava
CSM Paşcani - Olimpia Rm.  Sărat

Sîmbătă orele 17.00:

FC Zagon - FC Panciu
Sepsi Sf. Gheorghe – Bucovina Rădăuţi
Atletico Vaslui - Cetate Tg. Neamţ
Inter Dorohoi - Sporting Lieşti
Metalosport Galaţi - Petrotub Roman


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.