Sport

5.000 de lei pentru un concurs de tenis de masă

Dan Chiriac
23 sep 2015 778 vizualizări
Consilierii locali vor vota azi dacă vor susţine financiar “Cupa de Toamnă TT”

Consilierii locali focşăneni vor avea pe masa de lucru, în şedinţa de azi, un proiect privind alocarea unei sume de bani pentru întrecerea de tenis de masă intitulată “Cupa de Toamnă TT”. Întrecerea va avea loc pe 3 octombrie şi este catalogată de organizatori ca fiind "cel mai important turneu de tenis din 2015 din ţară". La întreceri s-au înscris deja 400 de pasionaţi din toată ţara. Cei 4.962 de lei vor fi alocaţi pentru premierea sportivilor la cele trei categorii de concurs - începători, avansaţi, open. Organizatorii vor oferi cupe, diplome, medalii şi echipament sportiv câştigătorilor celor trei categorii, potrivit datelor ataşate la mapa consilierilor. Întrecerea este organizată de Clubul Sportiv “Proaktiv”, condusă de profesorul de sport Costin Corcoz, care a solicitat consilierilor locali aprobarea sumei de bani pentru festivitatea de premiere a întrecerii din 3 octombrie. În total, din banii alocaţi vor fi cumpărate trei seturi de cupe, 24 de medalii, 24 de diplome, 24 de tricouri speciale pentru tenis de masă, şase soluţii de curăţat paletele, trei şorturi şi trei lemnepentru palete. Rămâne de văzut dacă aleşii locali vor aproba alocarea sumei de bani pentru întrecerea de tenis de masă ce se va desfăşura la Sala Polivalentă. Sportivii din Focşani se antrenează la sala de atletism de pe strada Ana Ipătescu şi au performat în competiţii naţionale dedicate amatorilor. Preşedinte Clubul Sportiv “Proaktiv” Focşani, profesorul Costin Corcoz, se află pe locul 9 într-un clasament naţional de amatori. La turneu sunt aşteptaţi cei mai buni trei jucători din fiecare judeţ. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.