Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Gică Popescu, în atenţia lui Becali

Ziarul de Vrancea
17 sep 2015 674 vizualizări
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, ieri, că Gheorghe Popescu, care se află în închisoare ca urmare a condamnării în dosarul transferurilor de jucători, se va implica în conducerea echipei, alături de Mihai Stoica, care este de asemenea încarcerat în prezent.

Gheorghe Popescu a fost condamnat, la 4 martie 2014, în dosarul transferurilor de jucători la la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Mihai Stoica a primit o pedeapsă de trei ani şi şase luni.

Hagi va primi “Golden Foot”

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi va primi trofeul Golden Foot, care îi va fi oferit de prinţul Albert de Monaco, luni, în cadrul unei gale la Monte Carlo.   Premiul Golden Foot este echivalent cu Hall of Fame-ul fotbalului, iar în cadrul acestei ceremonii Gheorghe Hagi îşi va imprima talpa piciorului pe aleea "Promenada Campionilor" de pe riviera monegască.  Printre celebrităţile care au primit această distincţie de-a lungul timpului se numără Pele, Maradona, Roberto Baggio, Zidane, Romario sau George Best.

Aruncător suspendat pentru dopaj

Atletul Pavel Krîvţki din Belarus, locul patru în proba de aruncarea ciocanului de la Campionatele Europene de anul trecut, a fost suspendat patru ani pentru dopaj, a anunţat, ieri, agenţia antidoping din Belarus, citată de Gazzetta dello Sport. Suspendarea lui Krîviţki a început la 22 iunie. Pavel Kriviţki a fost campion european under-23 în 2005 şi s-a clasat al cincilea la Campionatele Mondiale de la Daegu, din 2011.

Olăroiu, în semifinalele Ligii Campionilor

Echipa Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia iraniană Naft Teheran, şi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Pentru Al Ahli au marcat Lima ('26) şi Ahmed Khalil ('47 – penalty) , iar pentru Naft Teheran a înscris Amiri ('50). În tur, Al Ahli s-a impus cu scorul de 1-0. În semifinale, Al Ahli va întalni formaţia saudită Al Hilal.

Lituania a eliminat Italia la baschet

Reprezentativa Serbiei s-a calificat în semifinalele Campionatului European de baschet, după ce a învins, cu scorul de 89-75, selecţionata Cehiei (21-21, 24-21, 22-21, 22-12), în sferturile de finală ale competiţiei. Tot miercuri seară, echipa Lituaniei a învins, cu scorul de 95-85 (21-20, 16-16, 23-23, 19-20, 16-6), după prelungiri, selecţionata Italiei. Semifinalele sunt Spania – Franţa şi Serbia – Lituania.

Szczesny şi-a luxat degetul

AS Roma a anunţat, pe site-ul oficial, că portarul Wojciech Szczesny a suferit o luxaţie la degetul inelar de la mana stangă, la meciul cu FC Barcelona, scor 1-1, contand pentru grupa E a Ligii Campionilor. Szczesny s-a accidentat în minutul 50 al partidei, la un duel cu Luis Suarez.  Formaţia FC Barcelona a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei AS Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. Pentru AS Roma a marcat Florenzi '31, iar pentru FC Barcelona a înscris Suarez '21.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.