Sport

Rezultat nesatisfăcător în prima manşă

Ziarul de Vrancea
16 sep 2015 524 vizualizări
Reprezentativa de futsal a Romaniei a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, miercuri, la Buzău, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în manşa tur a play-off-ului Campionatului European din 2016.

Pentru Romania au marcat Al-Ioani (20:42( şi F. Matei (21:04(, iar pentru Ungaria au înscris Gál (22:45) şi Dróth (23:45). Returul este programat la 22 septembrie, de la ora locală 21.00, la Debrecen. Opt echipe sunt deja calificate la turneul final programat în perioada 2-13 februarie, în Serbia. Pe langă ţara  gazdă, la EURO vor mai fi prezente Rusia, Spania, Italia, Ucraina, Slovenia, Croaţia, Portugalia. Acestor reprezentative li se vor alătura încă patru în urma jocurilor de baraj: Romania sau Ungaria, Cehia sau Belarus, Azerbaidjan sau Slovacia, Bosnia-Herțegovina sau Kazahstan.

Cristiano a preluat comanda

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, care a marcat trei goluri în meciul cu şahtior Doneţk, a devenit lider absolut în clasamentul golgeterilor all-time din Liga Campionilor. Ronaldo, care a înscris în minutele 55, 63 şi 81, primele două din penalti, în victoria cu Şahtar Doneţk, scor 4-0, a ajuns la 80 de goluri în Liga Campionilor, cu trei mai multe decat Lionel Messi (FC Barcelona). De asemenea, atacantul Karim Benzema, care a marcat primul gol al meciului cu formaţia pregătită de Mircea Lucescu, a ajuns pe locul zece în clasamentul golgheterilor all-time din Liga Campionilor, cu 43 de goluri, la egalitate cu Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain).

Dor de Inter

Fostul internaţional Cristian Chivu a declarat, ieri, pentru site-ul fcinternews.it, că i-ar plăcea să se întoarcă la Internazionale Milano, într-o funcţie de conducere. "Inter Milano este în inima mea, dar trebuie să-i întrebaţi pe conducători dacă au nevoie de mine. Mi-ar plăcea să mă întorc", a spus Chivu. Fostul fotbalist consideră că Internazionale Milano are un avantaj în lupta pentru titlu în Serie A, deoarece nu evoluează în cupele europene: "Faptul că nu joacă în cupele europene poate reprezenta un avantaj pentru Inter Milano. Felipe Melo m-a impresionat în meciul cu Milan. L-am cunoscut cu ani în urmă, cand a venit în Italia, a rămas acelaşi tip de jucător muncitor". După disputarea a trei etape din campionatul Italiei, Internazionale Milano este lider, cu nouă puncte, după ce a caştigat derbiul cu AC Milan,cu 1-0 prin golul marcat de Guarin.

Candidaturi olimpice

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, a anunţat, ierii, că oraşele Paris, Budapesta, Hamburg, Los Angeles şi Roma sunt candidatele oficiale la organizarea Jocurilor Olimpice de vară din 2024. Oraşul german Hamburg mai trebuie să treacă un obstacol, referendumul popular care va avea loc la 29 noiembrie. Votul pentru atribuirea gazdei Jocurilor Olimpice de vară din 2024 va avea loc în septembrie 2017, la Lima. Conform presei internaţionale, oraşele Los Angeles şi Paris sunt principalele favorite la organizarea competiţiei. Jocurile Olimpice de vară din 2016 vor avea loc la Rio de Janeiro, iar ediţia din 2020 va fi găzduită

de Tokyo.
Pogba şi geografia

Atacantul francez al echipei Juventus, Paul Pogba, a vrut să fie ironic la adresa adversarei de marţi, din etapa I a grupelor Ligii Campionilor, Manchester City, şi a postat pe contul său de Facebook că formaţia italiană a învins pe Qatar City, informează gazzetta.it. "Qatar City-Juventus 1-2. Victorie mare. Vă mulţumesc pentru susţinere", a scris Pogba. Însă francezul a făcut o confuzie, şeicul Mansour, proprietarul echipei engleze prin intermediul Abu Dhabi United Group, este din Emiratele Arabe Unite. Formaţia Juventus Torino, cu Pogba titular, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester City, în prima etapă a Grupei D a Ligii Campionilor

Zamorano, accidentat de un roman

Un tanăr de 17 ani de origine romană ar fi provocat accidentul în care a fost implicat şi fostul internaţional chilian Ivan Zamorano, anunţă publicaţia La Cuarta din Chile. Zamorano şi soţia lui, argentinianca Maria Albero, se aflau într-un autoturism marca Citroen DS 3, iar acesta s-a răsturnat după a fost lovit de un alt autovehicul, Volkswagen Passat, condus de romanul de 17 ani, care a trecut pe lumina roşie a semaforului. Soţia lui Zamorano a fost transportată cu elicopterul la spital, însă a fost externată după cateva ore. Fostul jucător a dat publicităţii un comunicat, în care a anunţat că atat soţia lui, cat şi şoferul de 17 ani se află în afara oricărui pericol. Ivan Zamorano, în varstă de 48 de ani, fost fotbalist la Real Madrid şi Internazionale Milano, printre altele, se afla la Buenos Aires în vizită la rudele soţiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.