Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Drăgulescu a revenit în Israel

Ziarul de Vrancea
14 sep 2015 515 vizualizări
Sportivul roman Marian Drăgulescu a caştigat la sărituri şi a ocupat locul al treilea la bară, în timp ce Andrei Ursache s-a clasat pe trei la cal cu manere, sambătă, la Cupa Israelului la gimnastică artistică, desfăşurată la Tel Aviv.

Drăgulescu (34 ani), revenit în activitate la începutul anului, s-a impus în prima sa competiţie oficială cu 15,650 puncte la sărituri, devansandu-i pe Andrey Medvedev (Israel), 15,400, şi pe azerul Petro Pahniuk, 14,600 p, în timp ce la bară a fost notat cu 14,550 puncte, iar victoria i-a aparţinut lui Alex Shatilov (Israel), cu 15,300 p, pe locul al doilea clasandu-se azerul Oleg Stepko, cu 14,700 p. La cal s-a impus croatul Filip Ude, cu 15,550, urmat de Oleg Stepko, 15,050 p, podiumul fiind completat de Andrei Ursache, 14,250 p.
La competiţie au participat gimnaşti de top din Azerbaidjan, Croaţia, Lituania, Israel şi Romania, pentru care au concurat Marian Drăgulescu, Andrei Ursache şi Daniel Rădeanu (antrenor Ionuţ Corlaci).

Roman a debutat în Eredivisie

Atacantul roman Mihai Roman, transferat recent de la Pandurii Targu Jiu, a debutat la noua sa echipă, NEC Nijmegen, care sambătă a remizat în deplasare cu Roda Kerkrade, 0-0, în etapa a V-a a campionatului de fotbal al Olandei. 
Mihai Roman a fost introdus în joc în minutul 60. Formaţia sa ocupă locul X, cu 7 puncte. Campioana en titre, PSV Eindhoven, a zdrobit-o în deplasare pe Cambuur, cu 6-0. Vicecampioana Ajax Amsterdam a fost ţinută în şah de Twente în deplasare, scor 2-2, într-un meci în care gazdele au condus cu 2-0.

Arbitri romani în Cupele Europene

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre echipa croată Dinamo Zagreb şi formaţia engleză Arsenal Londra, din prima etapă a Grupei F a Ligii Campionilor, a anunţat site-ul oficial al UEFA. Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, de arbitrii adiţionali Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu, arbitru de rezervă fiind Radu Ghinguleac. Delegat UEFA va fi luxemburghezul Charles Schaack, iar rusul Nikolai Levnikov a fost desemnat observator de arbitri. Un alt arbitru roman, Marius Avram, va conduce partida de Europa League dintre Viktoria Plzen şi Dinamo Minsk. Avram va fi ajutat de asistenţii Valentin Avram şi Vladimir Urzică, de arbitrii adiţionali Istvan Kovacs şi Radu Petrescu, iar Mircea Orbuleţ va fi rezervă.Observator de arbitri va fi suedezul Bo Karlsson. De asemenea, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator de arbitri la meciul dintre echipa ucraineană Dnipro Dnipropetrovsk şi formaţia italiană Lazio Roma, din prima etapă a Grupei G a Ligii Europa. Întalnirea va fi condusă de o brigadă de arbitri din Irlanda de Nord, avandu-l la centru pe Arnold Hunter.

Torje ratează din punctul cu var

Mijlocaşul Gabriel Torje a ratat un penalty în partida pe care echipa sa, Osmanlîspor, a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (1-0) , în faţa formaţiei Konyaspor, în etapa a IV-a a campionatului turc,. Torje, care a jucat tot meciul, a ratat penaltiul în minutul 84. Atacantul Raul Rusescu a fost introdus pe teren în minutul 70 la Osmanlîspor, în timp ce Ciprian Marica nu a fost convocat pentru acest meci la Konyaspor. Tot la Osmanlî, foştii jucători de Liga I, Szukala şi Seto au fost rezerve, iar portarul Felgueiras a fost rezervă la Konya.  În urma acestei înfrangeri, Osmanlispor a rămas pe poziţia a zecea, cu cinci puncte, în timp ce Konyaspor a urcat pe locul 11, tot cu cinci puncte.

Pennetta: “Flavia, mai rămai!”

Tatăl jucătoarei de tenis Flavia Pennetta, Oronzo Pennetta, a declarat, duminică, că speră că fiica sa va reveni asupra deciziei de a se retrage din activitate, informează publicaţia La Repubblica. "Cred şi sper că Flavia nu se va retrage. Este o veste care m-a şocat. Nu ştiam nimic. M-am gandit că poate a venit momentul, dar nu este o veste prea bună. Cred că nu s-a gandit că poate urca atat în clasamentul WTA. Probabil şi-a spus «sunt numărul 50 sau 60, nu mai contează, mă retrag»", a spus Oronzo Pennetta. Jucătoarea italiană Flavia Pennetta, în varstă de 33 de ani, a declarat sambătă, după ce a caştigat US Open, că se va retrage din activitate la finalul acestui an.

Rooney s-a accidentat la coapsă

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, s-a accidentat la coapsă şi nu va putea juca în meciul cu formaţia PSV Eindhoven, din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, a anunţat, luni, L'Equipe. Rooney, în varstă de 29 de ani, nu a putut evolua nici în partida de sambătă, în care Manchester United a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Liverpool, în etapa a V-a a campionatului Angliei. Partida PSV Eindhoven - Manchester United, din prima etapă a grupei B a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.