Sport

Karateka, pe podium la Cupa Rapid

Dan Chiriac
8 sep 2015 667 vizualizări
Sportivii se pregătesc pentru mondiale

Andreea Arginteanu performează şi la karate WKC. La Cupa Rapid, sportiva de la CSM Focşani 2007 a ocupat de două ori locul III. După succesul din Cupa României, Andreea Arginteanu a concurat la Bucureşti la „Cupa Rapid”, competiţie organizată sub egida Federaţiei Române de karate WKC. Andreea a ocupat locul III la kumite shobusanbon (6 puncte) şi locul III la open senioare. „Este un rezultat bun, ţinând cont că regulamentul este diferit faţă de cel de la karate SKDUN la care concurează în mod obişnuit Andreea”, a declarat sensei Daniel Fusaru, antrenorul karatiştilor de la CSM Focşani 2007. Cupa României pentru seniori şi tineret la karate SKDUN, ale cărei întreceri au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti, a adus medalii sportivilor de la CSM Focşani 2007.  Cel mai bun rezultat l-a reuşit tot Andreei Arginteanu, care a ocupat locul I la kumite tineret, 53 kg şi locul II la kata tineret. Bogdan Alpreotesei s-a clasat pe locul III la kumite tineret, 70 kg. Pentru sportivii de la CSM Focşani 2007 urmează Campionatul Mondial de karate SKDUN din Serbia, din zilele de 10 şi 11 octombrie, la care vor reprezenta România Andreea Arginteanu, la kata şi kumite individual tineret şi kata echipe, Bogdan Alpreotesei, la kumite individual tineret, Dragoş Pantazică, la kata şi kumite individual, sensei Daniel Fusaru la kata şi kumite individual, kata echipe masculin, şi mixt, kumite echipe masculin şi mixt, kumite open. La Cupa Mondială de karate SKDUN, vor concura Sebastian Condruz, Ştefan Gotu, George Popa şi Adelina Popa, la kata şi kumite individual.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.