Sport

Oţelul Galaţi şi CSM Rm. Sărat, învingătoare la Odobeşti Grapes Cup

Dan Chiriac
7 sep 2015 1080 vizualizări
Intrecerea a a avut loc pe cele două stadioane din Odobeşti

Oţelul Galaţi, la grupa 2001, şi CSM Rm. Sărat, la grupa 2003, sunt primele două câştigătoare la Odobeşti Grapes Cup. Întrecerea a avut loc pe terenurile de fotbal din Odobeşti şi cartierul Unirea. La finalul săptămânii, la Odobeşti a debutat competiţia de fotbal Odobeşti Grapes Cup destinată jucătorilor născuţi în anul 2001 şi 2003. Cele 16 echipe participante s-au întrecut pe cele două baze sportive din Odobeşti pe durata a trei zile. La categoria 2003 s-a jucat pe terenul din Odobeşti, în sistem 8^1. La categoria U15-2001 s-a jucat normal 11x11 pe terenul din cartierul Unirea. Condiţiile de joc au fost apreciate la superlativ de toate cluburile care au luat parte la întrecere. Echipele participante au fost: La grupa 2001: LPS Buzău, FC Panicu, CSM Rm. Sărat, Oţelul Galaţi, Liceul Eliade1, Lic Eliade 2, CSMS Iaşi, CSM Focşani. La grupa 2003 s-au întrecut echipele : LPS Vaslui, CSS Tecuci, LPS Buzău, ACS Odobeşti, Sporting Focşani, CSM Rm. Sărat, CSM Focşani şi LPS Vaslui 2. Toate participantele s-au declarat încântate de condiţiile de joc de pe cele două terenuri din Odobeşti.

Echipament pentru câştigătoare

La finalul săptămânii se vor juca partidele la grupele 2002 şi 2004

Premiile oferite au fost pe măsură. Fiecare copil participant a fost recompensat pentru munca depusă cu medalie de participare. Cei mai talentaţi copii au primit trofee aferente calităţii şi postului jucat. Primele trei echipe au fost premiate, pe lângă trofee, cu echipament sportiv. Festivitatea de premiere a fost condusă de preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, alături de primarul oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaş şi directorul DJST Vrancea, Daniel Gongu. La finalul acestei săptămâni, alte 16 echipe vor participa la partea a doua a întrecerii. Sute de copii se vor întrece din nou pe cele două stadioane din Odobeşti pentru premiile puse în joc. Va fi rândul echipelor de la grupa 2002 şi grupa 2004 pentru a se întrece timp de trei zile. Grupa 2002 va juca în sistem 11X11 pe terenul din Unirea, în timp ce grupa 2004 se va duela pe stadionul orăşenesc din Odobeşti. (Dan CHIRIAC)
Premii speciale 2003

1.    Cel mai bun portar --- Preda Sorin -  CSM Focsani
2.    Cel mai tehnic jucător - Pescaru Cosmin-   CSM RM Sărat
3.    Golgheter - Nazarie Rareş- LPS Vaslui
Premii speciale 2001
4.    Cel mai bun portar - Viorica Sebi – Oţelul Galaţi
5.    Cel mai tehnic jucător -  Zanfir Ionuţ -  Mircea Eliade –Bucureşti
6.    Golgheter-Andrei Denis-Oţelul Galaţi
Clasamente finale: 2001: CSM Rm. Sărat, LPS Vaslui, LPS Buzău, CSM Focşani, LPS Vaslui 2, ACS Odobeşti, Sporting Focşani, CSS Tecuci
Grupa 2003: Oţelul Galaţi, Mircea Eliade, LPS Buzău, CSM Focşani, CSMS Iaşi, Mircea Eliade 2, FC Panciu, CSM Rm.Sărat



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.