Sport

Înfrângere în faţa unei candidate la titlul naţional

Dan Chiriac
7 sep 2015 596 vizualizări
CSM Bucureşti - CSM Focşani 2007 35-20, în liga naţională de handbal

CSM Focşani 2007 a pierdut luni seara meciul din etapa a patra a Ligii Naţionale. Focşănenii au cedat în deplasare, la CSM Bucureşti, una dintre candidatele la titlul naţional. De fapt, bucureştenii sunt vicecampionii naţionali ai României, după ce în sezonul trecut au pierdut finala disputată cu Minaur Baia Mare. Diferenţa de valoare a fost vizibilă şi în jocul de ieri, când focşănenii s-au străduit să facă o figură cât mai bună în faţa puternicului adversar. Din păcate, istoria meciului de aseară, transmis în direct de postul Digi Sport, s-a scris repede. CSM Bucureşti s-a distanţat pe tabela de marcaj şi a condus la pauză cu scorul de 15-8. Handbaliştii antrenaţi de profesorul Viorel Ciubotaru au încercat să reducă din proporţiile scorului, dar în cele din urmă, bucureştenii s-au impus cu scorul de 35- 20. Echipa CSM Focşani 2007 a fost următoarea: Marocico, Rusu, Cloşcă – Ragea, Cadar, Gramatic, Rotaru, Nelu, Gheorghe, Smeu, Popa, Neaţă, Voinea, Mocanu, Eros, Năstăsie.  CSM Bucureşti rămâne în fruntea clasamentului, cu patru victorii consecutive. CSM rămâne alături de Dinamo, Minaur, HC Odorhei şi Steaua printre principalele candidate la câştigarea titlului în România. CSM Focşani rămâne fără punct după primele patru etape. Etapa viitoare, CSM Focşani 2007 va juca pe teren propriu cu Steaua Bucureşti. Va fi un nou examen de foc, mai ales că echipa bucureşteană s-a întărit semnificativ în acest an. Partida va avea loc duminică 13 septembrie, la Sala Polivalentă, cu începere de la orele 18.30. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.