Sport

Campionatul Judeţean începe pe 12 septembrie

Dan Chiriac
28 aug 2015 740 vizualizări
Primul tur din cadrul Cupei Romaniei este programat pe 5-6 septembrie

Campionatul Judeţean de Fotbal va începe pe 12 septembrie. Pană în acest moment, 15 echipe s-au înscris pentru sezonul 2015/2016, dar pană săptămana viitoare sunt aşteptate şi alte formaţii. Prima etapă din cadrul Cupei Romaniei are loc pe 5-6 septembrie. Tragerea la sorţi a partidelor din Cupa Romaniei va avea loc marţi, 1 septembrie, de la orele 18.00. În campionat, toate echipele vor fi obligate să joace cu doi jucători născuţi după 1 ianuarie 1995. Echipele participante sunt obligate să aibă cate o echipă de juniori. Echipele care nu vor avea echipe de juniori categoria A1 – E nu vor avea drept de calificare în Superligă. Componenţa seriilor în acest moment este următoarea: Seria I: CS Odobeşti, Voinţa Cîrligele, Unirea Milcovul, Voinţa Sl. Ciorăşti, Voinţa Răstoaca, FCM Adjud, Victoria Vînători. Seria a II-a: Euromania Dumbrăveni, Victoria Gugeşti, Podgoria Coteşti, Tractorul Năneşti, Dinamo Tătăranu, ASS Victoria Pufeşti, Şoimii Mirceşti şi Unirea Ţifeşti. În cazul în care se vor mai înscrie trei echipe, vor fi alcătuite trei serii. Primele cinci echipe din seriile I şi II vor rămane neschimbate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.