Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Stranierii lui Iordănescu

Ziarul de Vrancea
28 aug 2015 474 vizualizări
Selecţionerul Anghel Iordănescu a confirmat convocările a 17 jucători care evoluează în străinătate şi care vor face parte din lotul Romaniei pentru partidele cu Ungaria şi Grecia, ambele contand pentru preliminariile Euro-2016.

Jucătorii convocaţi sunt următorii: Tătăruşanu, Pantilimon (portari), Măţel, Chiricheş, Dr. Grigore, Moţi, D.Goian, Latovlevici, Raţ (fundaşi), Prepeliţă, Pintilii, Hoban, Sînmărtean,  Torje, Maxim (mijlocaşi), Andone, Keşeru (atacanţi).  Lotul complet al Romaniei pentru partidele cu Ungaria şi Grecia va fi anunţat duminică, după meciul Steaua – FC Viitorul. Pe 4 septembrie, de la ora 21.45, la Budapesta, "tricolorii" vor întalni Ungaria, iar pe 7 septembrie, de la 21.45, pe Arena Naţională, Romania va juca împotriva Greciei în preliminariile Campionatului European de anul viitor.

ASA a disponibilizat un stranier

ASA Targu Mureş a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că atacantul spaniol Ruben Jurado Fernandez a părăsit gruparea din Liga I şi a semnat cu Atletico Baleares. ASA Targu Mureş menţionează că echipa a fost completată de mijlocaşul Adrian Borza, în varstă de 30 de ani, care s-a antrenat în ultimele săptămani alături de acest lot. Borza a mai evoluat pentru echipele Universitatea Cluj, Gloria Bistriţa, Arieşul Turda şi Petrolul Ploieşti. La ASA Targu Mureş, Borza va avea numărul 30.

Messi a primit premiul UEFA

Atacantul argentinian Lionel Messi, de la FC Barcelona, a fost desemnat, joi seara, la Monaco, cel mai bun jucător din cadrul competiţiilor organizate de UEFA în sezonul 2014-2015, trofeu pentru care au mai concurat Cristiano Ronaldo (Real Madrid) şi Luis Suarez (FC Barcelona).  Leo Messi, care a reuşit o remarcabilă triplă cu Barcelona, campionatul Spaniei-Cupa Spaniei-Liga Campionilor, mai caştigase distincţia în 2001 şi 2011, iar acum i-a succedat rivalului său Ronaldo în palmares.

Cu surorile de peste Prut

Reprezentativa feminină a Romaniei a învins, cu scorul de 5-0, selecţionata similară a Moldovei, într-un meci amical disputat la Buftea. Echipa condusă de Mirel Albon a marcat toate cele cinci goluri ale întalnirii încă din prima repriză. Ştefania Vătafu a deschis scorul în minutul 10, fiind urmată de Mihaela Ciolacu după doar şase minute.Vătafu şi Ciolacu au marcat din nou, în minutele 29, respectiv 40, iar Adina Giurgiu a înscris în minutul 37.

Se retrage Ginepri

Tenismanul american Robby Ginepri, semifinalist la US Open în 2005, şi-a anunţat retragerea din activitate la varsta de 32 de ani şi după 14 ani în circuitul profesionist.  De-a lungul carierei, Ginepri a caştigat trei titluri la simplu: Newport în 2003 şi Indianapolis în 2005 şi 2009. Cel mai bun loc ocupat de Ginepri în clasamentul ATP a fost 15.

Demisie la Apoel

Tehnicianul portughez Domingos Paciencia a fost demis de la conducerea echipei APOEL Nicosia, a anunţat, ieri clubul cipriot, pe site-ul oficial. În varstă de 46 de ani, Paciencia a preluat echipa la 21 mai şi a condus-o în opt partide. APOEL Nicosia a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, fiind elimnată în play-off de FC Astana.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.