Sport

Supercupa Ligii de minifotbal se joacă pe o nouă bază sportivă

Dan Chiriac
27 aug 2015 755 vizualizări
Voinţa Deep Serv şi Pamiro se întalnesc în partida ce va avea loc la baza sportivă Valentino

Organizatorii campionatului de minifotbal pentru amatori Vrancea programează duminică, orele 19.00, Supercupa. Se vor întalni campioana en-titre Voinţa Deep Serv şi Pamiro Construct, caştigătoarea fazei locale a Cupei României . Baza sportivă Valentino Sports este gazda evenimentului, organizatorii Ligii răspunzand invitaţiei gazdelor pentru jocul de debut al sezonului 2015/2016.  Times Pub (9-1 cu IPA Jandarmii în 2011), Dr. GSM&Global Proiect (3-1 cu Voinţa Deep Serv în 2012) şi Sanorom Boloteşti (2-1 cu Voinţa în 2014) sunt echipele care au în palmares Supercupa Ligii. Ediţia a -VI-a,desfăşurată sub egida Federaţiei de minifotbal din România, va programa duminică, 6 septembrie, prima etapă a campionatului local. Marţi, 1 septembrie, ora 19.30, este programată tragerea la sorţi a primei etape precum şi depunerea dosarelor de înscriere în cadrul şedinţei tehnice premergătoare debutului campionatului de minifotbal. Campioana en-titre Voinţa Deep Serv, vicecampioana Sanorom Boloteşti, caştigătoarea Cupei României - Pamiro Construct, medaliata cu bronz a ediţiei trecute şi participantă la turneul final al Cupei României  - Arena, Dr. GSM, AS United, ACS Mausoleul Mărăşeşti, ANL Unirea Odobeşti şi managerul primei campioane din Ligă, Bogdan Boroş (ex Times Pub) sunt echipele care şi-au anunţat participarea pană în acest moment. Pe pagina de facebook a competiţiei (Liga minifotbal amatori) şi la telefon 0744.890.085, organizatorii oferă informaţii privind desfăşurarea campionatului de minifotbal. Comitetul Executiv al FMR a decis ca din sezonul 2015/2016, în echipele care activează în campionatele de minifotbal desfăşurate sub egida FMR să poată fi legitimaţi şi maxim doi jucători amatori (fără contract) care activează la nivelul Ligii a-III-a de fotbal sau futsal, din lotul de 18 jucători al echipelor participante. Campioana sezonului 2015/2016 , vicecampioana şi caşigătoarea fazei locale a Cupei României vor reprezenta campionatul local şi judeţul Vrancea la turneele naţionale de anul viitor, evenimente organizate de Federaţia de minifotbal din România. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.