Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Încă un argint mondial la judo

Ziarul de Vrancea
26 aug 2015 496 vizualizări
Sportiva Corina Căprioriu a obţinut medalia de argint la categoria 57 de kilograme, la Campionatul Mondial de judo de la Astana (Kazahstan), după ce a fost învinsă în finală de japoneza Kaori Matsumoto.

În semifinale, Căprioriu a învins-o pe sportiva canadiană Catherine Beauchemin-Pinard. Anterior, Căprioriu a trecut în turul doi de Concepcion Bellorin (Spania), iar în optimi de Manon Durbach (Luxemburg). În sferturi, Căprioriu a trecut prin ippon de sportiva ungară Hedvig Karakas. Corina Căprioriu (28 de ani) este vicecampioană olimpică, medaliată cu bronz la CM din 2011, campioană europeană în 2010 şi medaliată cu bronz la CE din 2011. Marţi, delegaţia Romaniei a obţinut o medalie de argint la CM de la Astana, prin Andreea Chiţu, la categoria 52 kilograme, care a fost învinsă în finală tot de o sportivă din Japonia, Misato Nakamura.

Avem campion mondial de înot

Sportivul Robet Glinţă a caştigat medalia de aur în proba de 100 de metri spate, miercuri, la Campionatele Mondiale de nataţie pentru juniori de la Singapore. Glinţă a caştigat proba cu timpul de 54 de secunde şi 30 de sutimi, un record al competiţiei.  Locul doi a revenit americanului Michael Taylor (54.64), iar pe trei s-a clasat britanicul Luke Greenbank (54.81).

Romani în Cupa Ligii Angliei

Echipa Sunderland, cu portarul Costel Pantilimon integralist, s-a calificat în 16-imile Cupei Ligii Angliei, după ce a învins, cu scorul de 6-3, formaţia Exeter, din liga secundă. În 16-imi, Sunderland va juca în compania echipei Manchester City. Şi echipa lui Sergiu Buş, Sheffield Wednesday, a acces în 16-imi, după ce a trecut, scor 1-0, de Oxford United, partidă în care romanul a fost rezervă. În 16-imi, Sheffield Wednesday va întalni formaţia Newcastle.

Neagu a fost trimis în Turcia

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti Ionuţ Neagu a fost împrumutat pentru un sezon la formaţia turcă Kardemir Karabukspor, din liga a doua, a anunţat, ieri,  site-ul oficial al campioanei Romaniei. Kardemir Karabukspor, grupare care l-a mai achiziţionat în această vară pe dinamovistul Marius Alexe, va avea drept de cumpărare definitivă a lui Neagu la finalul sezonului. Ionuţ Neagu, în varstă de 26 de ani, şi-a început cariera la Oţelul Galaţi şi a fost achiziţionat de Steaua Bucureşti în vara anului 2013. El a caştigat trei titluri de campion al Romaniei, unul cu Oţelul şi două cu Steaua, Cupa Romaniei şi Cupa Ligii, ambele cu Steaua, şi Supercupa Romaniei cu Oţelul.

Gugu dă probe în Franţa

Fostul internaţional de juniori şi tineret Costinel Gugu dă probe de joc la echipa din liga a doua franceză Le Havre. Fundaşul central a efectuat, miercuri, un antrenament cu formaţia franceză. Le Havre, locul 10 în Ligue II, cu şase puncte, are probleme în defensivă, încasand cinci goluri în patru partide, astfel că încearcă să-şi consolideze apărarea. Format la Universitatea Craiova, Gugu, 23 de ani, a mai evoluat ASA Targu Mureş, CS Turnu Severin şi Metalul Reşiţa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.