Sport

Telenovelă între cimotii

Ziarul de Vrancea
21 aug 2015 660 vizualizări
Mirel Rădoi şi-a anunţat demisia de la Steaua, dar naşul său, Gigi Becali l-a convins să rămană

Mirel Rădoi, care a condus echipa Steaua de la începutul acestui sezon, i-a anunţat, ieri, pe jucători că demisionează, dar după cateva ore a fost convins de patronul Gigi Becali să rămană la echipă.
Rădoi a avut o discuţie cu jucătorii la finalul antrenamentului de ieri iar aceştia au încercat să îl convingă să renunţe la decizia sa. Cel care a ocupat în organigrama clubului funcţia de director sportiv le-a explicat jucătorilor că îşi asumă în totalitate vina pentru eliminarea din Liga Campionilor precum şi pentru înfrangerea suferită, joi, cu scorul de 0-3, în meciul cu Rosenborg din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Însă Gigi Becali a anunţat, după-amiază, că l-a convins pe Mirel Rădoi să continue la conducerea tehnică a echipei Steaua . Cei doi au avut o întalnire de aproximativ două ore la finalul căreia Becali a declarat: "A fost greu să îl conving pe Mirel să rămană, i-am zis că dacă pleacă acum va rămane o pată pe cariera lui, iar pană la urmă a zis: «Bine, Naşule». Mi-au trebuit două ore să îl conving. I-am zis: «E păcat, munca asta a ta a dat roade din punctul meu de vedere». El nu a cerut nimic, el a zis că îi pare rău că a ieşit aşa".Gigi Becali a afirmat că Mirel Rădoi este de acord cu decizia sa de a renunţa la caţiva jucători şi de a scădea salariile. "Nu pot să îi spun acum o minciună finului meu, i-am zis: «Bă, ăştia sunt banii». El a înţeles că trebuie să plece doi-trei jucători, a vorbit Argăseală şi cu impresarii şi au zis că putem să discutăm. Poate discutăm şi de o scădere a salariilor", a spus Becali. Întrebat dacă Tadé şi Tahar sunt doi dintre jucătorii care vor pleca, finanţatorul a răspuns: "Da, s-a vorbit. Păi Tahar nu ai cum să îl foloseşti. O să îl dăm, vedem noi".
La 10 iunie, după o zi de la încheierea relaţiilor contractuale cu antrenorul Constantin Galcă, FC Steaua a anunţat că fostul jucător Mirel Rădoi va conduce staful tehnic al campioanei Romaniei începand cu sezonul 2015/2016. Aflat la prima experienţă de antrenor, el a fost prezentat de club ca director sportiv, deoarece nu deţine licenţa Pro, antrenor principal fiind italianul Massimo Pedrazzini. În cele aproximativ două luni şi jumătate de la instalarea lui Mirel Rădoi, Steaua a pierdut Supercupa Romaniei, a fost eliminată din turul III preliminar al Ligii Campionilor şi este foarte aproape de a rata calificarea în grupele Ligii Europa. De asemenea, în Liga I, după şapte etape disputate, formaţia roş-albastră ocupă locul şase al clasamentului, cu 10 puncte. Pană acum, Mirel Rădoi a condus Steaua în 13 partide oficiale în care a înregistrat trei victorii, cinci egaluri şi cinci înfrangeri.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.