Sport

Colonelul Balla, învingător la Mangalia

Ziarul de Vrancea
17 aug 2015 685 vizualizări
În perioada 10.08 - 14.08.2015, Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România a organizat, la Mangalia, etapa finală a Campionatului de Şah “Cupa A.S.P.R.” ediţia 2015

 La această etapă finală au participat 14 concurenţi ce s-au calificat după ce au fost declaraţi câştigători în urma desfăşurării etapelor zonale, la care au participat reprezentanţi ai tuturor inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Anghel Saligny” Vrancea a fost reprezentat de colonelul Viorel Balla, prim-adjunctul inspectorului şef, care s-a întors de la această competiţie cu locul I, podiumul fiind ocupat în continuare de Csaszar Attila – I.S.U. Mureş locul II şi Nechifor Marius – I.S.U. Brăila locul III.  După această competiţie organizată la nivel I.G.S.U., urmează să se desfăşoare etapa finală pe minister, la această etapă participând câştigătorii etapelor finale ce au avut loc la nivelul fiecărei structuri a Ministerului Afacerilor Interne. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.