Sport

Pregătirile pentru meciul caritabil încep azi

Dan Chiriac
17 aug 2015 668 vizualizări
FCM Adjud - Metalosport Galaţi se joacă azi, pe municipalul din Adjud u meciul începe la orele 17.30

FCM Adjud susţine azi o partidă de verificare în compania echipei de liga a treia, Metalosport Galaţi. Meciul are loc în această seară, cu începere de la orele 17.30, pe stadionul “municipal”. Este o ocazie deosebită pentru publicul spectator din oraşul de pe malul Trotuşului pentru a vedea la lucru o echipă de liga a treia. Asta în aşteptarea fostului lider din liga întâi, CSMS Iaşi, care va veni la Adjud pe 3 septembrie. Meciul de azi a fost programat iniţial pentru duminică,16 august, dar gălăţenii au solicitat amânarea sa cu două zile. Oaspeţii se pregătesc pentru noul sezon al ligii a treia. În ultimul amical disputat, Metalosport a cedat cu 1-0 în faţa celor de la Oţelul Galaţi. FC Metalosport Galaţi este o echipă fondată în 1937, care în momentul de faţă activează în liga a treia. La meciul de azi, gazdele vor primi din partea organizatorului celor două partide, Mihai Lungu, un echipament nou. “Am considerat că echipa din oraşul meu are nevoie de un echipament nou. Cred că cel roş-albastru are ani suficienţi, iar acum era nevoie de un nou echipament pentru jucători”, ne-a spus Mihai Lungu. Intrarea pe stadion va fi liberă, astfel încât în tribunele stadionului din Adjud sunt aşteptaţi cât mai mulţi iubitori ai fotbalului. Este de remarcat că într-un an, microbiştii din Adjud au avut ocazia să vadă trei partide importante ale echipei locale, două cu echipe din prima ligă - FC Botoşani şi CSMS Iaşi şi una cu o formaţie de liga a treia – Metalosport Galaţi. Asta, în condiţiile în care FCM Adjud joacă în eşalonul al patrulea din fotbalul românesc. Meciul de azi are ca scop pregătirea evenimentului din 3 septembrie, atunci când echipa locală FCM Adjud va întâlni prim divizionara CSMS Iaşi. Astfel, pe 3 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul municipal din Adjud, echipa locală va juca cu formaţia de liga I, CSMS Iaşi. Toate fondurile care se vor strânge vor fi donate lui Marcel Cîrcel, fostul jucător de la Locomotiva Adjud şi Unirea Focşani. Acesta se confruntă în ultima perioadă cu probleme medicale, fiind internat într-un azil de bătrâni din oraşul Mărăşeşti. La finalul partidei va fi scos la licitaţie tricoul fotbalistului Cristi Bud de la Milsami Orhei, echipă din Republica Moldova ce a eliminat din Liga Campionilor pe cei de la Ludogorets. De asemenea, fanii vor putea cumpăra un tricou al echipei CSU Craiova, dar şi o minge cu autografele jucătorilor de la Steaua. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.