Sport

Meci amical la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
14 aug 2015 682 vizualizări
CSM 2007 Focşani - CSU Suceava, într-o partidă de verificare ce va începe la orele 12.30

Handbaliştii de la CSM Focşani 2007 vor disputa azi o nouă partidă de pregătire. Focşănenii vor reveni pe teren propriu, urmând să întâlnească, de la orele 12.30, pe CSU Suceava. Oaspeţii au retrogradat sezonul trecut din liga întâi, după mai multe ediţii petrecute pe prima scenă. Sucevenii au jucat în perioada respectivă în cupele europene. Focşănenii vin după o victorie la limită obţinută la Bacău, în partida cu CSM. Scorul final, 27-26, a fost stabilit pe final, după ce focşănenii au condus pe toată durata întâlnirii. În noul sezon, iubitorii handbalului din Focşani ar putea vedea la lucru cele mai bune echipe din ţară, Steaua, Dinamo, CSM Bucureşti, HC Odorhei, Minaur Baia Mare sau Potaissa Turda. Focşănenii vor debuta pe 23 august, pe teren propriu în compania celor de la HC Adrian Petrea Reşiţa, echipă promovată în acest an în Liga Naţională. Programul echipei focşănene este următorul:  etapa a II-a: în deplasare cu Dinamo Bucureşti, etapa a III-a: acasă cu HC Odorhei, etapa a IV-a: în deplasare cu CSM Bucureşti, etapa a V-a: acasă cu Steaua Alexandrion Bucureşti, etapa a VI-a: în deplasare cu CSU Politehnica Timişoara, etapa a VII-a: acasă cu CSM Ploieşti, etapa a VIII-a: în deplasare cu HCM Minaur Baia Mare, etapa a IX-a: acasă cu Potaissa Turda, etapa a X-a: acasă cu HC Vaslui, etapa a XI-a: în deplasare cu Danubius Galaţi, etapa a XII-a: acasă cu Dunărea Călăraşi, etapa a XIII-a: în deplasare cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu. Lotul de jucători îi cuprinde pe Marius Ragea, Vasile Ungureanu, Ionuţ Gheorghe, Dan Constantin Rusu, George Cadar, Emilian Marocico, Alin Smeu, Attila Eros, Alexandru Ştefan, Gigi Nelu, Robert Popa, Silviu Rotaru, Alexandru Gramatic, Iulian Neaţă, Robert Năstăsie. În lotul pentru viitorul campionat sunt cinci jucători noi: pivotul Gabriel Voinea – de la Călăraşi, jucătorul de 9 metri Marius Ragea – de la Vaslui, fost la Galaţi, George Cadar, centru – de la Piteşti, Attila Eros, inter dreapta – de la Suceava şi Emilian Marocico, portar – de la Reşiţa, fost la Vaslui. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.