Sport

FC Panciu joacă un amical la Rm. Sărat

Dan Chiriac
13 aug 2015 632 vizualizări
Cele două echipe au promovat anul acesta în liga a treia

FC Panciu va disputa azi, de la orele 18.00, o nouă partidă de pregătire. Vrâncenii se vor deplasa la Rm. Sărat. Până acum, FC Panciu a câştigat toate cele trei meciuri amicale susţinute. Formaţia pregătită de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran a învins cu 6-1 pe Aerostar Bacău, 3-2 cu SC 2 Bacău şi cu 5-3 pe LPS Focşani. FC Panciu joacă azi în oraşul buzoian, în aşteptarea meciului cu fosta campioană a Romaniei. Astfel, joi 20 august, de la orele 18.00, păncenii vor juca cu Oţelul. Meciul va avea loc pe stadionul orăşenesc din Panciu. Păncenii vor juca în noul sezon al ligii a treia, care va debuta pe 28 august. Lotul echipei din Panciu începe să prindă contur. Portari în noul sezon vor fi Aldea şi Crăciun, iar jucători de câmp Ciornei, Beşa, Parlac, Voinea, Duca, Alupei, Bucur, Mike, Ciubotaru, Manu, Covaci, Ştefan, Costin, Pasăre, Mitală, Dumitriu, Oltianu, Manea. cele două adversare din partida de azi se vor reîntalni în campionat, după ce FRF a decis să mute echipa buzoiană în seria întai. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.