Sport

Euromania Dumbrăveni eliminată din Cupa României

Dan Chiriac
13 aug 2015 480 vizualizări
Euromania Dumbrăveni - Delta Dobrogea Tulcea 0-3 (0-1), în turul trei al Cupei României

Echipa din Dumbrăveni nu a putut ţine piept unei formaţii foarte puternice, ce şi-a arătat superioritatea pe parcursul întregii partide. Cu câţiva jucători care au evoluat în liga întâi, la Săgeata Năvodari, tulcenii şi-au arătat valoarea şi s-au impus fără emoţii în jocul de miercuri. Eroul gazdelor a fost portarul Bogdan Sava, care a limitat, prin intervenţiile sale, proporţiile scorului. Popa, Husein şi Jianu au marcat cele trei goluri ale tulcenilor. Delta Dobrogea a ratat în startul partidei o lovitură de la 11 metri, uşor acordată de centralul partidei. În poarta echipei oaspete s-a aflat Gordin, fostul portar al celor de la FC Panciu, în perioada când aceasta evolua în liga a treia. Suporterii din Dumbrăveni au avut ocazia să vadă la lucru una dintre cele mai bune echipe din eşaloanele inferioare ale fotbalului românesc. Formaţia Delta Tulcea este o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc. Aceasta a promovat în liga întâi în 2011, dar nu s-a înscris, cedând locul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Ulterior, echipa s-a desfiinţat şi a început din liga a patra sub denumirea de Delta Dobrogea. Tulcenii se luptă şi în acest an pentru promovare în liga a doua. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.