Sport

FC Panciu îşi află primul adversar pe 18 august

Dan Chiriac
11 aug 2015 1009 vizualizări
Atunci, la FRF, se va stabili programul ligii a treia

Ţintarul Ligii a III-a, unde evoluează şi echipa vrânceană FC Panciu,  urmează să fie stabilit pe 18 august, de la ora 11.00. Cel de-al treilea eşalon fotbalistic al României este programat să înceapă pe 28 şi 29 august 2015, însă federaţia are probleme serioase din cauză că multe cluburi nu au trimis cerere că într-adevăr vor putea începe noul sezon. Există riscul ca seriile formate deja să fie incomplete, deoarece multe echipe au situaţii incerte din punct de vedere financiar şi FRF nu vrea să se ajungă în situaţia de a da drumul campionatului cu serii cu puţine cluburi active. FC Panciu a confirmat însă că va participa în liga a treia, făcând în acest fel ca judeţul să aibă din nou o reprezentantă în acest eşalon după doi ani şi jumătate. FC Panciu face parte din seria întâi alături de formaţiile: CS Ştiinţa Miroslava, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe,  Aerostar Bacău,  SCM Petrotub Roman,  FC Cetatea Târgu Neamţ, AFC Metalosport Galaţi , ACS Bucovina Rădăuţi, CSM Paşcani,  CS FC Zagon, CS Sporting Lieşti, ACS Atletico Vaslui, CS Speranţa Răuceşti,  ACS Inter Dorohoi,  FC Ceahlăul II SA. Aseară, echipa vrânceană a susţinut o partidă de pregătire cu SC 2 Bacău, în timp ce vineri, tot în deplasare, vrâncenii se vor duela cu o nou promovată în liga a treia, CSM Rm.Sărat. Partida va avea loc în oraşul buzoian cu începere de la orele 18.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.