Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Maxim rămane la Stuttgart

Ziarul de Vrancea
11 aug 2015 476 vizualizări
Mijlocaşul Alexandru Maxim a anunţat, ieri, pe un site de socializare, că a semnat un nou contract cu VfB Stuttgart, gruparea la care evoluează din ianuarie 2013.

"Sunt fericit să vă anunţ că am semnat un nou contract cu VfB. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere şi sunt sigur că împreună vom obţine rezultate foarte bune în anii care urmează", a scris Maxim pe contul personal de Facebook, adresandu-se suporterilor germani. Fotbalistul nu a oferit alte detalii despre noua înţelegere cu VfB Stuttgart. Vechiul contract al mijlocaşului în varstă de 25 de ani expira la 30 iunie 2017. Alexandru Maxim a fost transferat în ianuarie 2013 de la Pandurii Targu Jiu la VfB Stuttgart pentru suma de 1,5 milioane de euro.

Raţ are oferte din Spania şi Polonia

Internaţionalul roman Răzvan Raţ, aflat sub contract cu gruparea greacă PAOK Salonic, are două oferte de transfer, una din Spania, de la Rayo Vallecano, şi a doua din Polonia, de la Legia Varşovia. Conform postului spaniol Radio Marca, conducătorii clubului Rayo Vallecano vor să profite de situaţia lui Raţ, căruia i s-a transmis că nu mai intră în planurile antrenorului echipei PAOK Salonic, croatul Igor Tudor, şi intenţionează să-l readucă la formaţia pregătită de Pako Jemez.  Răzvan Raţ a mai evoluat în 2014 la Rayo Vallecano, în 10 partide, înainte de a se transfera în Grecia. În varstă de 34 de ani, fundaşul Răzvan Raţ a evoluat în cariera sa la formaţiile Rapid Bucureşti, FCM Bacău, Şahtar Doneţk, West Ham United , Rayo Vallecano şi PAOK Salonic.

 Steaua testează un ivorian-armean

Mijlocaşul ofensiv ivorian al echipei FC Şirak  Ghiumri, Drissa Diarrassouba, va fi testat de directorul sportiv Mirel Rădoi la antrenamentele formaţiei Steaua, anunţă gruparea armeană. . În sezonul trecut, Diarrassouba a marcat de şase ori pentru FC Shirak Ghiumri, şi a dat alte şase pase de gol.  În varstă de 20 de ani, mijlocaşul ofensiv a fost format de Ivoire Academie, iar în 2011 a fost transferat la echipa Under 18 a clubului englez Stoke City. Ulterior, el a mai jucat în Suedia, la BK Hacken, şi în Armenia, la FC Şirak Ghiumri. De asemenea, Drissa Diarrassouba a făcut parte din selecţionata Under 19 a Costei de Fildeş.

Cernat nu joacă împotriva oltenilor

Mijlocaşul formaţiei FC Viitorul, Florin Cernat, nu va juca în partida din deplasare cu CS Universitatea Craiova de astăzi din etapa a VI-a a Ligii I, din cauza accidentării suferite în meciul precedent, informează site-ul oficial al grupării din Ovidiu. "FC Viitorul nu va putea conta la Craiova pe golgeterul campionatului, Florin Cernat. Acesta s-a accidentat în meciul cu ASA Targu Mureş şi a fost înlocuit de Gavra, în min.73 al confruntării. Autor a patru goluri în acest debut de sezon, Cernat acuză probleme la genunchi şi va efectua un control medical amănunţit pentru a i se stabili gravitatea accidentării", se menţionează pe site-ul citat. Formaţia FC Viitorul întalneşte, astăzi, de la ora 17.30, în deplasare, echipa CS Universitatea Craiova, într-o partidă contand pentru etapa a VI-a a Ligii I.

City întreabă de De Bruyne

Clubul englez Manchester City oferă grupării germane VfL Wolfsburg suma de 66 de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului belgian Kevin De Bruyne. Iniţial, City le-a propus germanilor să-l cedeze pe De Bruyne pentru 50 de milioane de euro, însă gruparea din Bundesliga nu a acceptat, astfel că oferta a fost mărită. Wolfsburg nu a răspuns deocamdată solicitării de transfer. În varstă de 24 de ani, De Bruyne şi-a început cariera la Genk, de unde a fost achiziţionat de Chelsea în 2012. După ce a fost împrumutat în Belgia la fost echipă şi apoi la Werder Bremen, De Bruyne a fost achiziţionat de Wolfsburg în ianuarie 2014, pentru 20 de milioane de euro. Sezonul trecut, Kavin De Bruyne a avut un rol important în perfomanţele echipei VFL Wolfsburg, care a ocupat locul 2 în 1.Bundesliga, internaţionalul belgian marcand de zece ori şi oferind 21 de pase de gol.

 “Cetăţenii” sunt primii lideri

Formaţia Manchester City a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa West Bromwich Albion, în ultimul meci al primei etape a campionatului englez de fotbal, Premier League. Golurile au fost marcate de Yaya Toure ('9 , '24 şi de Kompany ('59). La oaspeţi a debutat şi a evoluat în primele 75 de minute Raheem Sterling, cel mai scump jucător englez din istorie, după a fost transferat de la Liverpool la Manchester City, pentru aproximativ 68 de milioane de euro. În urma victoriei la scor înregistrate luni, City este lider în Premier League.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.