Sport

O victorie şi o înfrangere în turneul de la Ploieşti

Dan Chiriac
10 aug 2015 661 vizualizări
CSM Ploieşti - CSM Focşani 2007 33-28 (15-14) şi CSM Focşani 2007 - CSU Danubius Galaţi 26-25 (14-14)

-Turneul de handbal masculin, care a adus la Ploieşti gazdele, de la CSM, focşănenii de la CSM Focşani 2007 şi gălăţenii de la CSU Danubius, toţi, nou promovaţi în Liga Naţională, s-a încheiat cu victoria ploieştenilor. Le-au urmat în clasament handbaliştii de la CSM Focşani 2007. Focşănenii au câştigat vineri partida cu CSU Danubius Galaţi, cu 26-25, iar în a doua zi a turneului, au pierdut meciul cu CSM Ploieşti. Scor: 33-28 (15-14). Profesorul Viorel Ciubotaru a folosit în meciul cu gazdele turneului formaţia: Rusu, Marocico, Ungureanu – Cadar – 2 goluri, Gramatic, Ragea – 3, Rotaru – 3, Nelu – 2, Smeu – 1, Popa – 7, Neaţă – 1, Mocanu, ştefan, Eros – 4, Năstăsie – 4, Voinea – 1. Turneul de la Ploieşti a început bine pentru jucătorii pregătiţi de profesorul Viorel Ciubotaru. În meciul cu vechea cunoştinţă, CSU Galaţi, împreună cu care a urcat în Liga Naţională, CSM Focşani 2007 a reuşit prima victorie din perioada precompetiţională. A fost un joc echilibrat, foarte disputat, aşa cum s-a întâmplat mereu în întâlnirile dintre focşăneni şi gălăţeni, indiferent de locurile din clasament, de banca tehnică sau de componenţa loturilor. Elevii profesorului Viorel Ciubotaru s-au impus cu 26-26, după ce la pauză fusese 14-14. Formaţia CSM Focşani 2007: Rusu, Marocico, Ungureanu – Cadar – 4 goluri, Gramatic, Ragea – 3, Rotaru – 2, Nelu – 1, Smeu – 2, Popa – 9, Neaţă – 1, Mocanu, Ştefan, Eros – 2, Năstăsie – 2, Voinea. Handbaliştii de la CSM Focşani 2007 vor continua pregătirea la Focşani, conducerea echipei urmând să mai perfecteze câteva jocuri amicale până la începerea campionatului. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.