Sport

Handbaliştii joacă un turneu amical la Ploieşti

Dan Chiriac
5 aug 2015 649 vizualizări
La întreceri iau parte formaţiile CSM Ploieşti, CSU Danubius Galaţi şi CSM Focşani 2007

Handbaliştii focşăneni continuă pregătirile pentru viitoarea ediţie de campionat, când vor lua contactul cu nivelul de vârf al handbalului din România. Antrenamentele au loc zilnic- dimineaţa, la stadionul Milcovul, seara, în Sala Polivalentă. Profesorul Viorel Ciubotaru are la dispoziţie întregul lot, mai puţin Petrică Vasilache, recent operat la genunchiul stâng, şi Andrei Voinea, care se va alătura echipei vineri, după revenirea de la Campionatul Mondial din Brazilia. La sfârşitul săptămânii trecute, CSM Focşani 2007 a jucat la Suceava, cu CSU, două partide, disputate pe parcursul a câte trei reprize. În prima întâlnire, vineri, după două reprize, scorul a fost de 27-25, pentru focşăneni, iar după a treia repriză, a fost 33-33. Sâmbătă, după 60 de minute, scorul a fost 21-16 pentru suceveni, iar după încă o repriză, a fost 27-24. Antrenorul Viorel Ciubotaru a spus că nu l-a interesat scorul, ci a dorit să-şi testeze toţi jucătorii şi să lucreze scheme de joc pentru punerea în valoare la nivelul cel mai bun a calităţilor acestora. Vineri şi sâmbătă, CSM Focşani 2007 va juca la Ploieşti, într-un turneu de pregătire la care mai participă CSM Ploieşti şi CSU Danubius Galaţi. Pentru vineri, de la ora 13.00, este programat jocul cu gălăţenii, iar pentru sâmbătă, de la ora 11.30, cu ploieştenii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.