Sport

Meci cu cantec la Molde

Ziarul de Vrancea
5 aug 2015 540 vizualizări
Deşi a condus cu 3-0, Dinamo Zagreb a tremurat în Norvegia pană a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor

Lăncierii din Amsterdam s-au lăsat seduşi de valsurile vieneze
Rezultate interesante s-au înregistrat în partidele disputate marţi seara în manşa retur a turului III preliminar din Liga Campionilor. După un rezultat nefavorabil pe teren propriu (1-1), echipa croată Dinamo Zagreb a jucat perfect la început returul din Norvegia cu FK Molde, înscriind de trei ori pană în min. 22, prin Pjaca, Ademi şi Rog. Numai că jucătorii echipei croate, antrenată de Zoran Mamic şi-au pierdut concentrarea, iar în finalul primei reprize Hussain a înscris pentru norvegienii care au ratat după două minute şi un penalty prin Singh. După pauză, nordicii şi-au continuat ofensiva şi în min. 52, au obţinut al doilea penalty pe care Elyounoussi nu l-au mai ratat. La 2-3, problema calificării era din nou pusa pe tapet şi, chiar dacă norvegianul Foren a văzut al doilea cartonaş galben în min. 72, peste numai trei minute Kamara a egalat. Însă s-au baricadat în apărare şi au reuşit să păstreze acest scor de 3-3, care le-a adus calificarea. În echipa dinamovistă, Alexandru Măţel nu a evoluat, fiind păstrat pe banca de rezerve.
Pe Amsterdam ArenA, “lăncierii” pregătiţi de Frank de Boer erau pregătiţi să sărbătorească accesul în play-off-ul Ligii, după un promiţător 2-2 obţinut la Viena pe terenul Rapidului. Însă austriecii au înscris de două ori în prima repriză, prin Beric (’15) şi Schaub (’39). Ajax a muncit din greu pentru egalare care au obţinut-o în repriza a doua prin polonezul Milik (’52) şi Gudelj (’75). Cand revii de la 0-2 şi egalezi scorul general, te gandeşti la golul victoriei şi poate tocmai de aceasta, la două minute după golul lui Gudelj, austriecii i-au suprins pe lăncieri cu un contraatac la capătul căruia Schaub l-a învins pe portarul Cillessen. Cu scorul agregat de 5-4, Rapid Viena merge mai departe. Apoel Nikosia s-a calificat şi ea în play-off, deşi a fost învinsă pe teren propriu cu 0-1 de formaţia daneză Midtjylland, scor 0-1 (gol Sviatcenko, min. 3), întrucat în Danemarca, insularii s-au impus cu 2-1. În fine, AS Monaco a obţinut o calificare la pas în faţa belgienilor de la Bruges, caştigand în Principat cu 4-0, după ce au făcut-o şi în Belgia cu 3-1. În meciul retur, golurile monegascilor au fost marcate de Cavaleiro (’54), Kurzawa (’64), Martial (’74) şi El Shaarawy (’77).
În primul meci disputat aseară, formaţia kazahă FC Astana s-a calificat în turul următor după  ce a învins cu 4-3, pe teren propriu, echipa HJK Helsinki (în tur, 0-0), după ce finicii conduceau cu 2-0. Au marcat Twumasi (’44), Canas (’47 – penalty), Şomko (’56) şi Postnikov (‘90^3), respectiv, Jallow (‘4), Baah (’42) şi Zeneli (’86 – penalty).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.