Sport

Virusul lui Zenga

Ziarul de Vrancea
31 iul 2015 489 vizualizări
Rezultat uluitor în Liga Europa: Sampdoria a fost învinsă cu 0-4 pe teren propriu de Vojvodina NoviSad Tehnicianul Walter Zenga a luat asupra sa vina pentru eşecul suferit pe teren propriu de echipa sa, Sampdoria, scor 0-4 cu Vojvodina Novi Sad, în Liga Europa, dar a precizat că a fost nevoit să alinieze o formaţie cu jucători afectaţi de un virus, informează presa italiană.

Puternic contestat de fani la finalul meciului care a avut loc, joi, pe Stadio Olimpico din Torino, Zenga a mers în faţa suporterilor şi le-a spus acestora de mai multe ori: "E vina mea!" Apoi, la conferinţa de presă, Zenga a declarat că mai mulţi jucători au contractat un virus înaintea partidei. "Nu sunt unul care caută scuze. Am început la 1 iulie, am încercat anumite lucruri, am ajuns la Torino şi am avut jucători care au contractat un virus. Formaţia a trebuit alcătuită ţinand cont de aceste lucruri. Nu e nicio scuză. O echipă care pierde cu 0-4  trebuie doar să analizeze faptul că a încasat trei goluri în primele zece minute ale celor două reprize. Ce le-am spus fanilor? Cand o echipă caştigă, te duci la sărbătoare, cand pierde, te duci să-ţi ceri scuze, iar antrenorul trebuie să stea în faţa jucătorilor. Dacă am fi caştigat, nu m-aş fi dus. Vom reflecta la ceea ce  s-a întamplat", a afirmat fostul antrenor al echipelor Steaua, Dinamo şi FC Naţional.
Preşedintele Massimo Ferrero a cerut iertare fanilor, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, vorbind despre o "pană de curent" în meciul de joi. "Aceasta nu este «Samp» a mea, nu este echipa puternică pe care am construit-o şi pe care intenţionez să o consolidez", a continuat Ferrero, care a promis alte transferuri. Sampdoria Genova a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 0-4, meciul cu Vojvodina Novi Sad, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Ivanic ('4), Stanisavljevic ('49), Ozegovic ('58, ‘90^1). Returul va avea loc la 6 august.

Incidente în Albania

Meciul dintre echipa albaneză FK Kukësi şi formaţia poloneză Legia Varşovia a fost întrerupt din cauza incidentelor în minutul 51, după ce oaspeţii au înscris golul de 2-1, informează pagina de Twitter a grupării poloneze. Partida de la Tirana a fost întreruptă după ce fanii albanezi au aruncat o piatră în teren care l-a lovit pe mijlocaşul polonez Ondrzej Duda. Arbitrul elveţian Stephan Klossner a decis întreruperea meciului şi a trimis echipele la vestiare. În momentul opririi meciului, Legia Varşovia conducea cu scorul de 2-1. Pentru polonezi au înscris Nikolic ('29) şi Rzezniczak ('51), în timp ce pentru albanezi a înscris Felipe Moreira, în minutul 49.Meciul dintre echipa albaneză FK Kukesi şi formaţia poloneză Legia Varşovia, întrerupt din cauza incidentelor în minutul 51, după ce oaspeţii au înscris golul 2-1, nu va mai reluat, după cum a anunţat, site-ul oficial al UEFA.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.