Sport

Adi Mutu, maharajah

Ziarul de Vrancea
30 iul 2015 801 vizualizări
Fostul internaţional roman a reuşit de data aceasta să se legitimeze la formaţia indiană FC Pune City

Gruparea indiană FC Pune City a anunţat, ieri, pe pagina oficială de Facebook, transferul atacantului Adrian Mutu. Fotbalistul roman a fost prezentat ca o vedetă, fanii fiind invitaţi pe parcursul mai multor ore să ghicească numele jucătorului de marcă angajat de gruparea indiană. "Şi lunga aşteptare a luat sfarşit. Bun venit lui Adrian Mutu pentru această ediţie a Indian Super League. Abia aşteptăm să-ţi vedem magia pe teren", se arată pe pagina citată. Mutu, în varstă de 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu gruparea indiană FC Pune City, însă el nu a putut evolua la această echipă, în prima ediţie a ISL, deoarece contractul său a fost înregistrat prea tarziu. La 23 mai, Mutu declara că mai are contract trei luni cu gruparea indiană FC Pune City, la care se va prezenta, în iulie, pentru pregătirile dinaintea sezonului. Adrian Mutu a jucat în cariera sa la FC Argeş (1996-1999), Dinamo (1999-2000), Internazionale Milano (2000), Verona (2000-2002), Parma (2002-2003), Chelsea Londra (2003-2004), Juventus Torino (2005-2006), Fiorentina (2006-2011), Ajaccio (2012-2013) şi FC Petrolul (2014).
FC Pune City, grupare ce are printre acţionari şi fostul club al lui Mutu, Fiorentina, a încheiat pe locul 6 din opt echipe prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India. în sezonul 2015, care va începe la 5 octombrie, echipa indiană va fi antrenată de fostul internaţional englez David Platt. Mutu va fi coleg la FC Pune cu ivorianul Didier Zokora, fost la Saint-Etienne, Tottenham şi FC Sevilla



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.