Sport

Zi importantă pentru handbalul focşănean: Consiliul Local discută bugetul echipei

Dan Chiriac
29 iul 2015 606 vizualizări
Consiliul Local va discuta pe marginea bugetului necesar pentru ca handbaliştii să facă faţă în liga naţională.Tot azi, CSM Focşani 2007 joacă primul amical, la Sala Sporturilor, în compania celor de la CSM Bacău

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 aşteaptă cu sufletul la gură şedinţa de azi a Consiliului Local. Aleşii locali vor discuta pe baza proiectului de finanţare a echipei conduse de profesorul Viorel Ciubotaru. CSM Focşani 2007 a primit invitaţia de a juca în liga naţională, după retragerea pe motive financiare a echipelor Ştiinţa Bacău şi HCM Constanţa. Propunerea de finanţare a conducerii clubului CSM 2007 a fost înaintată Consiliului Local şi Primăriei Muncipiului Focşani. Aceasta va fi supusă dezbaterii şi aprobării în şedinţa de Consiliu de azi. În cazul unui răspuns pozitiv, echipa de handbal seniori a CSM Focşani 2007 va fi înscrisă oficial în Liga Naţională. Se pare că suma cerută în plus de conducerea clubului pentru a putea susţine acticvitatea echipei de handbal în liga întâi este de 400.000 de lei. În aşteptarea unui răspuns pozitiv, handbaliştii focşăneni continuă antrenamentele la Sala Polivalentă. Iar în această seară, CSM Focşani 2007 va juca primul amical. Cu începere de la orele 18.30, handbaliştii vor întâlni pe CSM Bacău. Partida va avea loc la Sala Sporturilor.


Încep cu Reşiţa


În noul sezon, iubitorii handbalului din Focşani ar putea vedea la lucru cele mai bune echipe din ţară, Steaua, Dinamo, CSM Bucureşti, HC Odorhei, Minaur Baia Mare sau Potaisa Turda. Dacă vor juca în liga întâi, focşănenii vor debuta pe 23 august, pe teren propriu în compania celor de la HC Adrian Petrea Reşiţa, echipă promovată în acest an în Liga Naţională. Programul în continuare al echipei focşănene este următorul: etapa a II-a: în deplasare cu Dinamo Bucureşti, etapa a III-a: acasă cu HC Odorhei, etapa a IV-a: în deplasare cu CSM Bucureşti, etapa a V-a: acasă cu Steaua Alexandrion Bucureşti, etapa a VI-a: în deplasare cu CSU Politehnica Timişoara, etapa a VII-a: acasă cu CSM Ploieşti, etapa a VIII-a: în deplasare cu HCM Minaur Baia Mare, etapa a IX-a: acasă cu Potaissa Turda, etapa a X-a: acasă cu HC Vaslui, etapa a XI-a: în deplasare cu Danubius Galaţi, etapa a XII-a: acasă cu Dunărea Călăraşi, etapa a XIII-a: în deplasare cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu.

Lotul de jucători îi cuprinde pe Marius Ragea, Vasile Ungureanu, Ionuţ Gheorghe, Dan Constantin Rusu, George Cadar, Emilian Marocico, Alin Smeu, Attila Eros, Alexandru Ştefan, Gigi Nelu, Robert Popa, Silviu Rotaru, Alexandru Gramatic, Iulian Neaţă, Robert Năstăsie. În lotul pentru viitorul campionat sunt cinci jucători noi: pivotul Gabriel Voinea – de la Călăraşi, jucătorul de 9 metri Marius Ragea – de la Vaslui, fost la Galaţi, George Cadar, centru – de la Piteşti, Attila Eros, inter dreapta – de la Suceava şi Emilian Marocico, portar – de la Reşiţa, fost la Vaslui. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.