Sport

După titlul mondial, titlul FOTE

Ziarul de Vrancea
29 iul 2015 535 vizualizări
Georgiana Aniţei a caştigat proba de triplusalt în întrecerea de la Tbilisi

Atleta Georgiana Aniţei a cucerit, ieri, medalia de aur în proba de triplusalt, cu nou record al competiţiei, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), care se desfăşoară la Tbilisi. Georgiana Aniţei a reuşit o săritură de 13,50 metri, nou record al FOTE, cu care a cucerit medalia de aur. Recordul anterior al probei de triplusalt era de 13,47 metri. Medalia de argint a revenit atletei ucrainene Sonia Kussekala (13,30 metri), iar cea de bronz slovenei Eva Pepelnak (12,80 metri).  Aniţei a fost purtătoarea de drapel a Echipei Olimpice a Romaniei la ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Tanăra sportivă, în varstă de 16 ani, născută în Bacău şi legitimată la CSŞ-SCM Bacău, a caştigat recent, la Cali (Columbia), medalia de aur în proba de triplusalt, la Campionatele Mondiale rezervate juniorilor sub 17 ani (cadeţi), cu 13,49 m, cel mai bun rezultat în aer liber al sezonului la categoria sa de varstă pană acum, depăşit de performanţa de la Tbilisi.  Cea mai bună performanţă personală a Georgianei Aniţei la triplusalt, este în sală, 13,60 m, realizată în februarie anul acesta la Bucureşti.
Cealaltă medalie a Romaniei la FOTE fusese obţinută de înotătoarea Maria Claudia Gadea (aur, la 400 m mixt).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.