Sport

Pancu a întors spatele Rapidului

Ziarul de Vrancea
29 iul 2015 482 vizualizări
Sătul de stresul din Giuleşti şi de suporterii care se bat între ei, fostul internaţional a acceptat oferta de la FC Voluntari

Atacantul Daniel Pancu a declarat, ieri, agenţiei de presă MEDIAFAX, că a părăsit cantonamentul formaţiei Rapid din Poiana Braşov şi va semna un contract valabil un sezon cu gruparea din Liga I, FC Voluntari. El a afirmat că nu mai suporta stresul de la formaţia giuleşteană, precizand că nu se mai putea concentra la fotbal. "Eu semnasem contractul cu Rapid, deşi eram decis să nu mai continui. Florin Marin şi Burcă m-au convins înainte de plecarea în cantonament să semnez. Mi-au zis că vor să construiască toată echipa în funcţie de mine. Dar mi-am dat seama că nu mai pot suporta stresul de acolo. Eu nu mai puteam să mă concentrez la fotbal, mă gandeam numai la alte lucruri. şi nu mai vreau. De jumătate de an trăiesc în stresul ăsta, am zis că se schimbă ceva, dar nu mai pot", a menţionat fotbalistul.
Pancu a explicat că oficialii grupării FC Voluntari insistă de mai mult timp pentru el. "Cei de la Voluntari mă caută de mai mult timp. Dar mereu am zis că răman pentru Rapid. Acum, cand văd ce se întamplă, m-am hotărat să accept oferta lor. Vreau să joc fotbal, vreau să joc în Liga I. Ştiu ce este în Liga a II-a şi prin ce am trecut în urmă cu doi ani. Acum voi fi mereu la cinci minute de casă, voi juca în Liga I şi mă voi gandi numai şi numai la fotbal", a spus Daniel Pancu.
Fotbalistul a precizat că este dezamăgit şi de suporteri după incidentele provocate de aceştia în faţa bazei Pro Rapid la reunirea lotului. "Pană acum toată ţara ne invidia pentru galerie, pentru atmosfera pe care suporterii o făceau pe Giuleşti şi chiar pe alte stadioane. Acum, am ajuns să ne batem între noi şi să ne facem de ruşine. Sunt dezamăgit. Normal că a contat şi acest lucru în decizia mea", a adăugat Pancu, jucător care urmează să fie prezentat oficial de FC Voluntari, joi, într-o conferinţă de presă.
Daniel Pancu, jucător care a evoluat de cinci ori în cariera sa pentru Rapid, va împlini 38 de ani la 17 august. La finalul sezonului trecut a anunţat că se va retrage din activitate, iar în această vară ajunsese la un acord cu acţionarul majoritar Valerii Moraru să preia funcţia de preşedinte al FC Rapid. Ulterior, el a revenit asupra deciziei de retragere şi a anunţat că mai doreşte să joace. Atacantul a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Politehnica Iaşi, Cesena, Beşiktaş, Bursaspor, Terek Groznîi, ŢSKA Sofia şi FC Vaslui.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.