Sport

Echipa de băieţi U 16 este campioană naţională la şah

Dan Chiriac
27 iul 2015 579 vizualizări
Echipele de fete U 12 şi U 14 au obţinut medalii de bronz u pentru şahiştii focşăneni urmează întrecerile la şah rapid şi şah blitz

Şahiştii de la CSM Focşani 2007 au obţinut medalii la Campionatele Naţionale de copii, cadeţi şi juniori, confirmând rezultatele obţinute în ultimii ani. Întrecerile au avut loc la Iaşi. Echipa de băieţi U 16, în formula Matei-Ionuţ Acsinte, Cătălin-Lucian Pătraşcu, Cosmin Vasiliu, foştii campioni de anul trecut, tot la U 16, şi-a reconfirmat potenţialul şi a repetat performanţa. Matei-Ionuţ Acsinte şi Cătălin-Lucian Pătraşcu au ocupat, în această ordine, primele două locuri în clasamentul procentajelor la general şi s-au clasat pe primul loc la masa 1, respectiv masa 2. O frumoasă performanţă a reuşit şi echipa de fete U 12, formată din Teodora Avădăni, Anamaria Raţă, Carmen-Teodora Dragomir, Carmen-Nicola Ioniţă, clasată pe locul al treilea. Teodora Avădăni a încheiat competiţia de clasic pe locul al treilea la procentajul general şi pe locul al doilea, la masa 1. Echipa U 14, în alcătuirea Mălina-Andreea Aciu, Ana-Maria Banciu, Alexandra-Ioana Banciu a reuşit, de asemenea, să termine pe locul al treilea la şah clasic, iar Mălina-Andreea Aciu s-a clasat pe locul al treilea la procentaj la masa 1. În competiţie la şah clasic se mai află echipele de băieţi U 14 şi U 10, care au încheiat concursul luni. Înaintea ultimei runde, formaţiile CSM Focşani 2007 se aflau pe locul 7, cu patru locuri mai sus decât poziţia din care au intrat în competiţie. După încheierea concursului de şah clasic urmează întrecerile la şah rapid, şah blitz, unde sportivii focşăneni pot câştiga noi medalii, aşa cum s-a întâmplat şi la campionatele pe echipe din 2014 ori la campionatele individuale din acest an. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.