Sport

Primul amical pentru handbaliştii de la CSM 2007

Dan Chiriac
27 iul 2015 568 vizualizări
Focşănenii vor evolua în compania echipei de liga a doua CSM Bacău

Echipa CSM Focşani 2007 va disputa, joi, primul amical din această vară. Echipa pregătitiă de Viorel Ciubotaru urmează să întâlnească la Sala Polivalentă din Focşani echipa băcăuană CSM. Formaţia de liga a doua din Bacău este cea care încearcă, în timp, să ia locul celor de la Ştiinţa Bacău, formaţie care s-a luptat în ultimii ani pentru titlul naţional în România. Din păcate, problemele existente la Primăria Bacău, acolo unde primarul Romeo Stavarache a fost reţinut, au dus la căderea abruptă a sportului. Echipa Ştiinţa s-a desfiinţat, iar CSM încearcă acum să nu lase Bacăul fără o echipă de handbal, chiar dacă rezultatele vor fi departe de aşteptările fanilor. Focşănenii au profitat din plin de situaţia existentă la Bacău, dar şi la Constanţa, înscriindu-se în liga întâi. Este de precizat că în vara anului 2014, Ştiinţa Bacău şi HCM Bacău jucau finala Cupei României, dar şi Supercupa României. Acum, cele două sunt doar amintire, iar în locul lor, în liga întâi, vor juca CSM Focşani 207 şi CSU Galaţi. În aceste zile, conducerea clubului şi a echipei de handbal lucrează la fundamentarea documentaţiei pentru a prezenta Consiliului Local suma necesară pentru ca echipa de handbal să poată face faţă rigorilor Ligii Naţionale. Urmează ca propunerea de finanţare a conducerii clubului să fie înaintată Consiliului Local şi Primăriei Muncipiului Focşani pentru a fi supusă dezbaterii şi aprobării în şedinţa de Consiliu din 30 iulie 2015. Echipa de handbal seniori a CSM Focşani 2007 este înscrisă în Liga Naţională. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.