Sport

Avem de lucru cu olandezii

Ziarul de Vrancea
27 iul 2015 521 vizualizări
Steaua şi ASA vor fi arbitrate de brigăzi din Ţara Lalelelor * doi arbitri romani în Cupele Europene Partida Steaua - Partizan Belgrad, din prima manşă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Olanda, avandu-l la centru pe Kevin Blom, ajutat, la cele două linii, de Bas van Dongen şi Patrick

Langkamp, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Danny Makkelie. Steaua va juca prima manşă din turul III preliminar al Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 21.30. Returul este programat în Serbia, la 5 august. Partida de la Bucureşti se va disputa fără spectatori, după ce Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat FC Steaua cu două meciuri disputate pe teren propriu cu porţile închise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contand pentru grupele Ligii Europa din sezonul 2014-2015.  
 Partida ASA Targu Mureş - AS Saint-Etienne, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va fi oficiată, de asemenea, de  o brigadă de arbitri din Olanda, avandu-l la centru pe Pol van Boekel. Van Bockel va fi ajutat de asistenţii Davie Goossens şi Charles Schaap, arbitru de rezervă fiind desemnat Richard Liesveld. Partida ASA Targu Mureş - AS Saint-Etienne, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.00.
În fine, partida West Ham United - Astra Giurgiu, din aceeaşi competiţie, reliminar al Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Elveţia, avandu-l la centru pe Adrien Jaccottet. El  va fi ajutat de asistenţii Raffael Zeder şi Johannes Vogel, arbitru de rezervă fiind desemnat Alain Bieri. Partida West Ham United - Astra Giurgiu, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.45.
De asemenea, două brigăzi romaneşti vor conduce meciuri din Cupele Europene: Alexandru Tudor, cu Octavian Şovre şi Vasile Marinescu vor conduce partida din turul III preliminar al Ligii Campionilor, dintre HJK Helsinki şi FC Astana, iar Radu Petrescu, împreună cu Vladimir Urzică şi Mircea Grigoriu, va conduce în Liga Europa partida Sporting Charleroi – Zoria Lugansk.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.