Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Andreea a abandonat la Bad Gastein

Ziarul de Vrancea
23 iul 2015 544 vizualizări
Jucătoarea de tenis Andreea Mitu, locul 72 WTA, a abandonat, ieri, în turul doi al turneului de la Bad Gastein (Austria), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de euro, după un set jucat în faţa caştigătoarei de la BRD Bucharest Open, sportiva slovacă Anna Schmiedlova (44 WTA).

Mitu a abandonat după aproape 29 de minute de joc, după ce Schmiedlova, cap de serie numărul 7, a caştigat primul set cu 6-1. În alte două partide disputate ieri, s-au înregistrat rezultatele: Sara Errani (Italia) – Marîna Zanevska (Ucraina) 6-2, 4-6, 7-5; Daria Kasatkina (Rusia) – Julia Görges (Germania) 3-6, 6-4, 6-3.

Cociş l-a învins pe Kaká

Formaţia Chicago Fire, la care evoluează Răzvan Cociş, s-a calificat în semifinalele Cupei SUA, după ce a învins, la Bridgeview, cu scorul de 3-1, echipa Orlando City. Golurile învingătorilor au fost marcate de Patrick Nyarko (‘3) şi Kennedy Igboananike ( '88, '90^1). Pentru Orlando City, echipă la care evoluează brazilianul Kaká, a înscris Cyle Larin, în minutul 56. Răzvan Cociş a fost integralist la Chicago Fire şi căpitanul acestei echipe. Chicago Fire va întalni în semifinale, la 11 august, echipa Philadelphia Union.

Cazul Braşov – Mediaş, de la FRF la DNA

Comisia de Disciplină a Federaţiei Romane de Fotbal nu a luat o decizie din punct de vedere sportiv în cazul FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, trimiţand dosarul la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).  Cazul se află deja în atenţia procurorilor anticorupţie, care au început audierile de săptămana trecută. Primul a fost preşedintele Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, care a fost audiat ca martor în cazul meciului cu FC Braşov de la finalul sezonului trecut de către aceiaşi procurori DNA care au instrumentat dosarele "Valiza" şi "Transferurilor". Miercuri, fotbalistul echipei Gaz Metan Mediaş, Costin Gheorghe, a fost şi el audiat, acesta declarand la ieşirea din sediul DNA că procurorii l-au întrebat despre ultimele meciuri ale echipei sale.  Conform unor surse judiciare, procurorii DNA au solicitat conducerii Federaţiei Romane de Fotbal să pună la dispoziţia anchetatorilor dosarele instrumentate de către Comisia de Disciplină şi Departamentul de integritate al FRF.

Boldor trece în serie B

Fundaşul echipei AS Roma, Deian Boldor, a fost achiziţionat de formaţia Virtus Lanciano, din liga a doua italiană, a anunţat, ieri, site-ul seriebnews.com. "SS Virtus Lanciano anunţă transferul definitiv al fotbalistului Deian Boldor. Fundaşul roman, născut la Timişoara, a fost achiziţionat de AS Roma în 2012 şi a jucat la echipa de tineret. Sezonul trecut a fost împrumutat în Serie B la Pescara", se arată în comunicatul grupării Virtus Lanciano. Deian Boldor, în varstă de 20 de ani, este internaţional de tineret. Virtus Lanciano a încheiat sezonul trecut pe locul 14 în Serie B

Bayern l-a agăţat pe Vidal

Clubul Bayern München a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu gruparea Juventus Torino şi cu Arturo Vidal pentru transferul chilianului la echipa din Bundesliga. "Pot să confirm că am ajuns la un acord de principiu. Juventus şi jucătorul sunt de acord. Mai rămane ca jucătorul să facă vizita medicală şi să semneze contractul. Dacă totul va decurge normal, Vidal se va antrena de săptămana viitoare cu noua sa echipă", a declarat preşedintele clubului german, Karl-Heinz Rummenigge. Conform presei internaţionale, Bayern va plăti 37 de milioane de euro pentru internaţionalul chilian, caştigător în acest an al Copa America. Arturo Vidal, în varstă de 28 de ani, a mai evoluat în carieră la formaţiile Colo-Colo şi Bayer Leverkusen.

Mardy Fish se retrage

Tenismanul american Mardy Fish, în varstă de 33 de ani, a anunţat că se va retrage din activitatea sportiă după ediţia din acest an a US Open. "Programul meu pentru această vară cuprinde Atlanta, Cincinnati, şi îmi voi încheia cariera la US Open", a notat Fish pe Twitter. Cea mai bună clasare din cariera lui Mardy Fish este locul 7, pe care l-a ocupat în 2011.Îîn prezent, americanul se află pe poziţia 1035 ATP. Mardy Fish a caştigat şase titluri ATP: la Stockholm în 2003, Houston în 2006, Delray Beach în 2009, Newport în 2010 şi Atlanta în 2010 şi în 2011.

Linie nouă la Sauber

Echipa de Formula 1 Sauber a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că a prelungit contractele piloţilor Marcus Ericsson, în varstă de 24 de ani, şi Felipe Nasr (22 de ani). "Suedezul şi brazilianul vor forma din nou linia de piloţi pentru echipa elveţiană, în ediţia din 2016 a Campionatului Mondial de Formula 1", se arată pe site-ul sauberf1team.com. "Sunt foarte bucuros că echipa Sauber are încredere în potenţialul meu pentru încă un sezon", a declarat Ericsson. "Prelungirea contractului cu Sauber este un pas important în cariera mea. Am acumulat multă experinţă în prima jumătate a sezonului şi abia aştept a doua parte a sezonului", a afirmat şi Nasr.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.