Sport

CSMS Iaşi vine pe 3 septembrie la Adjud

Dan Chiriac
22 iul 2015 610 vizualizări
ostul arbitru vrâncean Mihai Lungu a stabilit cu formaţia de liga întâi data meciului caritabil u acţiunea este organizată pentru fostul jucător de la Luceafărul Adjud şi Unirea Focşani, Maricel Cîrcel, aflat acum într-un centru de bătrâni

CSMS Iaşi va veni pe 3 septembrie la Adjud. Echipa din prima ligă şi-a dat acceptul să dispute la începutul toamnei un meci caritabil pe municipalul din Adjud. Mihai Lungu, fost arbitru în cadrul Colegiului Judeţean de Arbitri Vrancea, plecat între timp în Anglia, a reuşit să perfecteze meciul caritabil. Acţiunea are ca scop adunarea de fonduri pentru fostul jucător de la Luceafărul Adjud şi Unirea Focşani, Maricel Cîrcel. Acţiunea se află la ediţia a doua după ce, anul trecut, în municipiul de pe malul Trotuşului a ajuns FC Botoşani. Atunci, fondurile strânse au fost donate lui Cristi Bărbânţă, cel care nu trece printr-o perioadă foarte bună. Echipa din Iaşi va întâlni o selecţionată locală. “Am discutat cu oficialii clubului din Iaşi, care mi-au confirmat că pe 3 septembrie, când este întreruptă liga întâi, vor veni să joace la Adjud. Toate fondurile strânse vor fi donate fostului jucător Maricel Cîrcel. Vom avea un tricou al lui Cristi Bud, dar şi unul al Universităţii Craiova, cu semnăturile jucătorilor. Cele două vor fi scoase la licitaţie, alături de o minge cu autografele jucătorilor de la Steaua. Vom mai avea câteva mingi ce vor fi oferite la o tombolă”, ne-a spus Mihai Lungu. Cristi Bud a reuşit marţi o performanţă deosebită cu echipa sa. Milsami Orhei a eliminat în turul 2 preliminar Uefa Champions League pe Ludogorets, cu scorul general 3-1. La primul gol al moldovenilor, Cristi Bud a contribuit decisiv. Campioana Moldovei a reuşit astfel să elimine definitiv din competiţiile europene o formaţie ce a evoluat anul trecut în grupele Ligii Campionilor, după dramatica calificare în faţa Stelei. Partida de la Adjud este organizată pentru sprijinirea lui Maricel Cîrcel, cel care în perioada anilor ‘70 şi ‘80 a marcat foarte multe goluri pentru două echipe vrâncene. Cîrcel a jucat extremă dreapta la Luceafărul Adjud şi la Unirea Focşani. După ce s-a retras, Cîrcel a fost o vreme adminsitrator la stadionul municipal din Adjud, iar în prezent se află într-un centru de bătrâni din oraşul Mărăşeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.