Sport

Mitu şi-a aflat soarta în Austria

Ziarul de Vrancea
22 iul 2015 508 vizualizări
Caştigătoarea de la Bucureşti, Anna Schmiedlova, este următorul obstacol în calea Andreei la Bad Gastein * favoritele au picat la Istanbul

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu (72 WTA)  o va întalni pe Anna Schmiedlova (Slovacia, 44 WTA), caştigătoarea de la BRD Bucharest Open, în turul doi al turneului de la Bad Gastein (Austria), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de euro. Andreea a trecut marţi, cu scorul de 6-1, 6-7, 7-6, de Barbara Haas (Austria), iar Anna Schmiedlova, a învins-o, ieri, pe Patricia Achleitner (Austria), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 205 în clasamentul mondial, scor 3-6, 6-2, 6-0. Partida dintre Andreea Mitu şi Anna Schmiedlova va avea loc astăzi. Ieri, favorita numărul 1, italianca Sara Errani, a învins-o cu 6-4, 6-4 pe Aliaksandra Sasnovici (Belarus). Alte rezultate: Johanna Larsson (Suedia) – Stephanie Vögele (Elveţia) 6-2, 6-2; Polona Hercog (Slovenia) – Lucie Hradecka (Cehia) 6-3, 6-2; Danka Kovinic (Muntenegru) – Richel Hogenkamp (Olanda) 6-3, 6-1; Annika Beck (Germania) – Denisa Allertova (Cehia) 6-2, 6-3; Samantha Stosur (Australia) – Klara Koukalova (Cehia) 6-1, 6-0.
* Un alt turneu WTA, de acelaşi calibru cu cel din Austria, dar disputat pe suprafaţă rapidă, are loc la Istanbul. Pe malurile Bosforului, surprizele au explodat marţi, cand au fost eliminate primele două favorite. Venus Williams (15 WTA, 35 de ani), a fost surprinsă de Katerîna Bondarenko (Ucraina), victorioasă cu 6-4, 7-6, după ce americanca a condus cu 6-5 în al doilea set. Înfrangerea suferită de Venus, caştigătoare a 46 de turnee în cariera sa, survine la aproape cinci ani de la precedentul eşec în faţa ucrainencei, în 2009, la Toronto. Bondarenko (119 WTA), azi în varstă de 28 de ani şi mamă, ajungea în acel an în sferturi la US Open. A doua favorită a turneului, Jelena Jankovic (25) a fost eliminată de poloneza Urszula Radwanska (99 WTA), cu  4-6, 6-3, 2-6, după două ore şi 25 de minute.  La dublu, perechea Diana Buzean/Chantal Skamlova (Romania/Slovacia)  fost eliminată, scor 2-6, 2-6 de cuplul Katerîna Bondarenko/Eva Hrdinova (Ucraina/Cehia). Ieri, Urszula Radwanska a mai obţiut o victorie, 6-3, 6-2 cu Bojana Jovanovski (Serbia). Alte rezultate: Mona Barthel (Germania) – Oksana Savciuk (Ucraina) 6-3, 7-5; Roberta Vinci (Italia) – Anastasia Panova (Rusia) 7-6, 6-3; Magdalena Rybarikova (Slovacia) – Ipek Soylu (Turcia) 6-0, 6-0.
* Tenismanul roman Adrian Ungur s-a calificat în optimile de finală ale turneului challenger de la Scheveningen (Olanda), dotat cu premii totale de 42.500 euro, după ce a trecut de olandezul Thomas Schoorel, cu 7-6, 6-3. Ungur va juca în optimi cu al cincilea favorit, spaniolul Inigo Cervantes, care s-a impus cu 6-3, 7-5 în faţa rusului Alexei Vatutin. În alt meci din primul tur la Scheveningen, Victor Hănescu a fost învins de slovacul Jozef Kovalik, cu  3-6, 7-6, 2-6.
* La Bastad, perechea Costin Pavăl/James Cerretani (Romania/SUA) a fost eliminatră, cu scorul de 4-6, 7-6, 7-10 de către cuplul Nicholas Monroe/Artem Sitak (SUA/Noua Zeelandă)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.