Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Steaua a jumulit Astra

Ziarul de Vrancea
22 iul 2015 415 vizualizări
Conducerea FC Steaua a ajuns miercuri la un acord cu AFC Astra Giurgiu pentru transferul jucătorilor Denis Alibec şi William de Amorim, suma tranzacţiei ridicandu-se la aproximativ 1,4 milioane de euro.

Oficializarea tranzacţiei se va face însă după stabilirea modului în care se va efectua plata de către campioana Romaniei.  De altfel, antrenorul FC Steaua, Massimo Pedrazini anunţase marţi în conferinţa de presă că transferurile celor doi fotbalişti s-ar putea realiza în scurt timp.  Mijlocaşul brazilian William de Amorim, în varstă de 23 de ani, evoluează la Astra Giurgiu din 2011. Denis Alibec, în varstă de 24 de ani, evoluează pe postul de atacant şi în cariera sa a mai fost legitimat la cluburile Farul Constanţa, Internazionale Milano, Mechelen, FC Viitorul şi Bologna.

Contra pleacă din China

Tehnicianul Cosmin Contra nu va mai pregăti echipa Guangzhou R&F, antrenamentele formaţiei urmand să fie conduse de Li Bing, fost secund al antrenorului roman, a anunţat gruparea chineză pe site-ul oficial.  Contra a preluat Guangzhou R&F în decembrie 2014, iar în prezent formaţia chineză se află pe locul 11 în campionat, cu 21 de puncte după 20 de meciuri. Înainte de a prelua formaţiei Guangzhou R&F, Cosmin Contra a pregătit echipa spaniolă Getafe.

Lee Nelson a fost arestat

Actorul britanic care a aruncat cu bani falşi înspre preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a fost pus sub acuzare de poliţia elveţiană după ce a fost arestat şi interogat, potrivit unui purtător de cuvant al poliţiei. Simon Brodkin, pe numele său de scenă Lee Nelson, a pătruns în sala în care Blatter avea programată întalnirea cu ziariştii şi a apucat să arunce banii în direcţia conducătorului FIFA, înainte de a fi evacuat de personalul care asigura securitatea. FIFA a depus plangere la poliţie în legătură cu acest incident, a adăugat purtătorul de cuvant. Forul fotbalistic mondial nu a fost disponibil imediat pentru comentarii. 
Brodkin a rămas pentru puţin timp în arestul poliţiei şi s-a întors în Marea Britanie.


Quaresma se întoarce la Bosfor

Internaţionalul portughez Ricardo Quaresma a anunţat, ieri, că va pleca de la FC Porto, unde juca din ianuarie 2014. "Drumurile noastre se despart, dar nu vă voi uita niciodată", a scris jucătorul pe blogul său. În varstă de 31 de ani, Quaresma a mai jucat la FC Porto în perioada 2004/2008. El ar urma să revină la Beşiktaş Istanbul, echipă la care a mai evoluat în perioada 2010-2012.

Barcelona se distrează prin California

Formaţia FC Barcelona a învins, miercuri, cu scorul de 2-1, echipa Los Angeles Galaxy, într-un meci amical disputat pe arena Rose Bowl din Pasadena. Luis Suarez, în minutul 45, şi Sergi Roberto, în minutul 56, au fost marcatorii clubului catalan, în timp ce pentru LA Galaxy a înscris Tommy Meyer, în minutul 90^1. FC Barcelona nu s-a putut la acest meci pe serviciile lui Lionel Messi şi Neymar, aflaţi încă în vacanţă. La partidă au fost prezenţi 93.226 de spectatori.

74 de echipe în Liga a III-a

Federaţia Romană de Fotbal a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că şaptezeci şi patru de echipe s-au înscris în ediţia 2015-2016 a Ligii a III-a.  Printre cluburile înscrise se află cele 21 de campioane judeţene care şi-au caştigat dreptul de participare în urma barajului de promovare în Liga a III-a. De pe lista celor 74 de echipe înscrise lipsesc CSC Sanmartin, FCM Targovişte şi ACS Ştiinţa Turceni, cluburi care în sezonul trecut au terminat pe poziţii care le permiteau participarea în ediţia actuală de campionat. În randul cluburilor înscrise se află şi două grupări care s-au retras în timpul sezonului precedent al Ligii a II-a, Unirea 04 Slobozia şi FC Olt Slatina.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.